Cu telefoanele pliabile atrăgând atenția, ZTE dorește să facă parte din ceea ce este probabil următorul trend. Compania a depus un brevet de invenție pentru un telefon care se îndoaie vertical în mod similar cu presupusul iPhone pliabil.

Mai interesant este faptul că brevetul arată că acest telefon pliabil de la ZTE se va plia spre interior, dar nu la mijloc, deoarece jumătatea superioară a ecranului flexibil pare să fie mai scurtă.

Nu există nici un decupaj fizic pentru o cameră de sine stătătoare, astfel încât rămâne să fie văzut cum compania intenționează să implementeze acea caracteristică. Există două butoane în partea dreaptă, probabil pentru comenzile de volum și putere, precum și o tavă sim. Pe spate, vedem camera duală, în timp ce partea de jos are două decupaje simetrice și ceea ce pare a fi un port USB-C.

Telefon pliabil ZTE
Brevet telefon pliabil ZTE

ZTE nu este un străin al jocului de-a telefonul pliabil, deoarece a pionierat proiectul cu Axon M înapoi în octombrie 2017. În acel moment tehnologia în mod clar nu a fost încă acolo, totuși, ceea ce, combinat cu interdicția temporară a companiei în SUA a dus la un eșec cu telefonul acela.

În decembrie 2018, ZTE a publicat un alt brevet care arată un dispozitiv similar cu cel al lui Samsung Galaxy Fold, astfel încât rămâne de văzut dacă compania va realiza ambele modele sau doar păstrează opțiunile sale deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here