ZTE pregătește un telefon pliabil

Cu telefoanele pliabile atrăgând atenția, ZTE dorește să facă parte din ceea ce este probabil următorul trend. Compania a depus un brevet de invenție pentru un telefon care se îndoaie vertical în mod similar cu presupusul iPhone pliabil.

Mai interesant este faptul că brevetul arată că acest telefon pliabil de la ZTE se va plia spre interior, dar nu la mijloc, deoarece jumătatea superioară a ecranului flexibil pare să fie mai scurtă.

Nu există nici un decupaj fizic pentru o cameră de sine stătătoare, astfel încât rămâne să fie văzut cum compania intenționează să implementeze acea caracteristică. Există două butoane în partea dreaptă, probabil pentru comenzile de volum și putere, precum și o tavă sim. Pe spate, vedem camera duală, în timp ce partea de jos are două decupaje simetrice și ceea ce pare a fi un port USB-C.

Telefon pliabil ZTE
Brevet telefon pliabil ZTE

ZTE nu este un străin al jocului de-a telefonul pliabil, deoarece a pionierat proiectul cu Axon M înapoi în octombrie 2017. În acel moment tehnologia în mod clar nu a fost încă acolo, totuși, ceea ce, combinat cu interdicția temporară a companiei în SUA a dus la un eșec cu telefonul acela.

În decembrie 2018, ZTE a publicat un alt brevet care arată un dispozitiv similar cu cel al lui Samsung Galaxy Fold, astfel încât rămâne de văzut dacă compania va realiza ambele modele sau doar păstrează opțiunile sale deschise.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!