YouTube Music are acum suport pentru Android Auto

YouTube Music este grozavă pentru mulți, dar aplicația are și ea neajunsuri. Una dintre funcțiile principale care lipseau este suportul pentru Android Auto.

Până la ultima actualizare, utilizatorii YouTube Music au trebuit să pornească și să gestioneze manual aplicația de pe telefonul lor, în timp ce erau conectați la mașină pentru a reda muzică.

Foto: AndroidPolice

Cu toate acestea, cu ajutorul funcției Android Auto, acum puteți să apăsați pe fila muzică și să alegeți YouTube Music ca sursă de muzică. Apoi, veți avea cinci opțiuni din care puteți alege: Mixtape, Recomandat, Ultimul redat și Descărcări.

Din nefericire, după cum subliniază AndroidPolice, YouTube Music nu oferă playlisturi ca și alte aplicații de streaming de muzică precum Google Play Music și Spotify.

Cel mai bun lucru pe care îl veți obține sunt câteva playlist-uri generate automat pe baza melodiilor dvs. preferate, precum și unele liste standard care includ unele dintre cele mai populare genuri de muzică.

Dacă nu ați instalat aplicația încă, datorită lipsei suportului Android Auto, acum ar fi un moment potrivit pentru a vă reconsidera opțiunile de streaming de muzică în timp ce conduceți.

Descarca

Fișierul APK este semnat de Google și actualizează aplicația existentă. Semnătura criptografică garantează că fișierul este sigur de instalat și că nu a fost manipulat în nici un fel. Mai degrabă decât să așteptați până va fi disponibilă în Google Play, poate dura câteva zile, puteți să o descărcați și să o instalați la fel ca orice alt fișier APK.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!