Recent, directorul general al departamentului TV Xiaomi, Xiao Xiaoshuang, a anunțat pe Weibo că unele produse noi Xiaomi vor sosi în această lună. Cu câteva zile în urmă, Xiaomi TV a lansat oficial un poster, anunțând conferința de lansare a noilor produse din 2019. Aceasta este o conferință TV Xiaomi și va avea loc la Beijing la 23 aprilie.

Oficialul Xiaomi TV a lansat o serie de reclame, iar tema conferinței este „arta pe două fețe”, ceea ce sugerează că telecomanda va evolua din nou. De asemenea, Xiaomi indică faptul că grosimea noului TV poate aduce surprize. În această după-amiază, Xiaomi a lansat o altă reclamă care arată că vor fi mai multe produse noi misterioase, nu doar un televizor,. Se pare că vor fi lansate un număr de produse pentru casă Xiaomi.

De pe poster, în afară de televizor, există lămpi de masă, cântar inteligent, difuzoare, cutii TV și alte produse. Din ceea ce vedem în poster, compania ar putea lansa până la opt produse. Cu alte cuvinte, vor exista multe noi produse Xiaomi la conferința din 23 aprilie. Trebuie să ne ținem degetele încrucișate pentru a vedea ce are Xiaomi pentru noi în Europa. Ce produs Xiaomi doriți să vedeți disponibil pentru noi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here