Xiaomi Mi9 poze și specificații

Xiaomi Mi9 programat în mod oficial pentru 24 februarie la MWC 2019, a fost deja dezvăluit pe social media de companie.

UPDATE 20.02.2019

A fost astăzi lansat în China pentru un preț sub 500 de dolari.

UPDATE 18.02.2019

Xiaomi Mi9 va avea inclusiv un senzor de amprentă digitală inclus în ecran, o cameră de 48 megapixeli triplă, performanță mărită datorită procesorului Snapdragon 855 (care a fost confirmat acum) și încărcare prin cablu super-rapid (până la 27 W).

Camera principală de 48MP este una din trei de pe spatele telefonului, iar Mi9 se așteaptă de asemenea să folosească un obiectiv secundar de 12MP și o cameră 3D TOF. 

Bateria va avea un upgrade minor de la 3400 mAh la 3500 mAh cu funcția de încărcare wireless.

Prețul vehiculat pentru Xiaomi Mi9 este de 400 de dolari

Într-un tweet neobișnuit de detaliat (și tehnic), Wang Xiang, vicepreședintele Global Senior al Xiaomi și șeful Afacerilor Internaționale, a confirmat că Xiaomi Mi9 va fi prezentat la WMC 2019 din Barcelona.

Noile opțiuni de culori ale modelului vor include o nuanță albastră, cu o strălucire foarte distinctă, care arata destul de uimitoare chiar si față de standardele înalte stabilite de finisajele diferitelor telefoane Huawei și Samsung.

Se zvonește o camera principală cu o rezoluție de 48 megapixeli, cu lentile de unghi larg, capabile să surprindă fotografii de 12MP.

Senzorul de adâncime se așteaptă să integreze aceeași tehnologie revoluționară a tehnologiei 3D Time-of-Flight (ToF) pe care Apple o va integra în generația iPhone 2019.

Sunt chestii destul de interesante, dar nu este clar dacă lansarea lui Xiaomi Mi9 din 20 februarie a fost anulată.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!