Dupa doar cateva ore de testare Van Teng (cunoscut sub numele de @Thomas) a dezmembrat noul lider Xiaomi Mi9 și a postat fotografiile sale pe site-ul Weibo.

Interior Xiaomi Mi9

Datorită unei fotografii interioare a smartphone-ului, putem afla o mulțime de informații despre Mi9: trei camere, un procesor Snapdragon 855 și așa mai departe. Este protejat de geamul Gorilla 5 la forța de impact standard.

Dispozitivul este echipat cu încărcare fără fir pentru 20 W – nu este cea mai rapidă din lume acum. Lângă bobina de încărcare este antena NFC, iar mai jos este o baterie de 3300 mAh.

Dacă dezasamblați mai mult, atunci vom vedea o placă de bază cu Snapdragon 855, 8 GB RAM și 128 GB, concepute pentru stocare. Se sprijină pe șasiul din aluminiu al seriei 7000. Pentru a nu expune placa de bază la încălzire suplimentară, producătorul a acoperit-o cu distribuitori speciali de căldură metalici și pastă specială.

Pentru a asigura finețea dispozitivului, compania a folosit șuruburi metalice și pastă specială. Apoi vedem unde este localizat scanerul de amprente, împreună cu un motor cu axă Z mare. Compania a investit suficienți bani într-o cameră de telefon inteligent situată în spate, dotată cu un senzor triplu, și acesta este principalul obiectiv telefotografic de 48 megapixeli, de 12 megapixeli cu zoom dublu optic. Cel de-al treilea senzor este camera ToF, iar acest lucru este un progres în comparație cu predecesorii săi. Toate acestea pot fi văzute în fotografiile telefonului dezasamblat. Ce altceva vedem în imagini: port USB-C, difuzor și multe altele.

Mi 9 va fi disponibil în China începând cu 26 februarie, de la anumiți furnizori. Și de mâine țl puteți cumpăra în China. Comenzile sunt destul de mari – peste un milion de precomenzi în China, va fi destul de dificil să-l cumpărați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here