Xiaomi Mi9 dezmembrat, cum arată la interior?

Dupa doar cateva ore de testare Van Teng (cunoscut sub numele de @Thomas) a dezmembrat noul lider Xiaomi Mi9 și a postat fotografiile sale pe site-ul Weibo.

Interior Xiaomi Mi9

Datorită unei fotografii interioare a smartphone-ului, putem afla o mulțime de informații despre Mi9: trei camere, un procesor Snapdragon 855 și așa mai departe. Este protejat de geamul Gorilla 5 la forța de impact standard.

Dispozitivul este echipat cu încărcare fără fir pentru 20 W – nu este cea mai rapidă din lume acum. Lângă bobina de încărcare este antena NFC, iar mai jos este o baterie de 3300 mAh.

Dacă dezasamblați mai mult, atunci vom vedea o placă de bază cu Snapdragon 855, 8 GB RAM și 128 GB, concepute pentru stocare. Se sprijină pe șasiul din aluminiu al seriei 7000. Pentru a nu expune placa de bază la încălzire suplimentară, producătorul a acoperit-o cu distribuitori speciali de căldură metalici și pastă specială.

Pentru a asigura finețea dispozitivului, compania a folosit șuruburi metalice și pastă specială. Apoi vedem unde este localizat scanerul de amprente, împreună cu un motor cu axă Z mare. Compania a investit suficienți bani într-o cameră de telefon inteligent situată în spate, dotată cu un senzor triplu, și acesta este principalul obiectiv telefotografic de 48 megapixeli, de 12 megapixeli cu zoom dublu optic. Cel de-al treilea senzor este camera ToF, iar acest lucru este un progres în comparație cu predecesorii săi. Toate acestea pot fi văzute în fotografiile telefonului dezasamblat. Ce altceva vedem în imagini: port USB-C, difuzor și multe altele.

Mi 9 va fi disponibil în China începând cu 26 februarie, de la anumiți furnizori. Și de mâine țl puteți cumpăra în China. Comenzile sunt destul de mari – peste un milion de precomenzi în China, va fi destul de dificil să-l cumpărați.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!