Xiaomi Mi Fan Festival 2019 a început

Xiaomi, prin Mi Fan Festival, se alătură celor mai importante magazine online pentru a lansa oferte promoționale uimitoare și a oferi reduceri mari. Iată câteva oferte de care puteți profita.

Mi Fan Festival AliExpress

Serviciul de vânzare cu amănuntul online al chinezilor, Alibaba, va face reduceri mari pe smartphone-uri și o mulțime de alte accesorii de la Xiaomi. Ca parte a evenimentului, AliExpress oferă Xiaomi Mi Play la doar 74,99 USD. Variantele de 32GB, 64GB și 128GB de memorie Redmi Note 7 vor fi de asemenea disponibile pentru vânzare, cu prețuri imbatabile.

În afară de telefoanele smartphone, pagina de promovare include Mi Band 3, căștile Hybrid Pro HD, routerul Wi Wi-Fi, laptopul Mi 15.6-inci și alte articole vândute de Xiaomi. Mai important, puteți cumpăra aceste articole fără a vă arde prea mult la buzunar.

Pentru a verifica toate produsele și pentru a beneficia de reducerile disponibile, trebuie să vizitați pagina de promovare făcând click aici.

Gearbest 2019 Xiaomi Flash Sale de primăvară

Festivalul MFF (MF Fan Festival) 2019 a demarat pe Gearbest. Ca parte a evenimentului, Xiaomi oferă reduceri mari pe o gamă largă de produse. Elementele menționate mai sus au fost împărțite în mai multe categorii, cum ar fi Cellphones & Tablets, Top Electronics, Smart Life & Energy etc.

În afară de aceasta, primele 100 Xiaomi Mi 9 și primele 500 Mi Play 4G phablets sunt la prețuri reduse. Pentru Mi9 ai plăti în mod normal 516,87 $, dar acum poți să-l cumperi pentru doar 499,99 $. De asemenea, Xiaomi Mi Play se vinde, de obicei, pentru 199,93 $, dar poți să-l cumperi pentru doar 159,99 $ de pe pagina de promovare.

Puteți consulta restul produselor cu discount redus disponibile pe pagina de promovare, urmând acest link.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!