Ediția Xiaomi Mi 9 Transparent poate fi numit succesor la ediția de anul trecut Mi 8 Explorer. La fel ca Mi 8 EE, Mi 9 Transparent Edition are un spate din sticlă care ne arată „interiorul” telefonului.

Pentru ediția Mi 9 Transparent, fotografiile publicate de ITHome ne arată că telefonul este livrat cu încărcător de 27W, deci nu este nevoie să cheltuiți extra pentru al obține. Cu toate acestea, trebuie să achiziționați separat încărcătorul wireless de 20 W. Încărcătorul de 27 W suportă 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.25A și 20V / 1.35A.

În afară de diferența de design, Mi 9 Transparent Edition are 12GB de memorie RAM și 256GB de stocare. De asemenea, are o versiune de 8 GB RAM + 256 GB, care nu va fi disponibilă pentru cumpărare până în aprilie. O altă diferență majoră este camera principală. Senzorul de 48MP de pe Mi 9 Transparent Edition are o diafragmă f / 1,47, în timp ce senzorul de pe Mi 9 de 48MP are o deschidere f/1,8. Restul specificațiilor sunt aceleași.

Mi 9 Transparent Edition este un telefon frumos și sigur acesta va întoarce în continuare capul atunci când îl scoateți din buzunar, dar vine cu un preț pe măsură.

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition are un preț de 899 dolari pe Giztop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here