Xiaomi Mi 9 SE, anunțat luna trecută, este disponibil în prezent numai în China. Dar acest lucru se poate schimba în curând, deoarece smartphone-ul a fost listat pe pagina de conformitate a Xiaomi Global, care indică faptul că compania intenționează să-și extindă disponibilitatea.

Cu toate acestea, există posibilitatea să nu apară pe piată, deoarece există și alte smartphone-uri listate pe această pagină de conformitate care nu au venit niciodată în afara Chinei. Dar, în cazul Xiaomi Mi 9 SE, există zvonuri care ne-au determinat să credem că aceasta va fi.

Xiaomi Mi 9 SE
Xiaomi Mi 9 SE

Nu există nici un cuvânt de la Xiaomi cu privire la disponibilitatea la nivel mondial al Mi 9 SE, așa că va trebui să așteptăm până când vor apărea mai multe informații.

Mi 9 SE este o versiune tonifiată a lui Xiaomi Mi 9 și este primul smartphone care va veni cu un procesor Snapdragon 712. Dispune de memorie RAM de 6 GB și de stocare de până la 128 GB. Alte specificații includ un ecran Full-HD+ de 5.97 inchi, cameră triplă pe spate (48MP + 13MP + 8MP) și o cameră frontală de 20MP.

Mi 9 SE dispune de un scaner de amprente și include o baterie de 3,070 mAh cu suport pentru încărcare rapidă  de 18 W.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here