Windows Mobile dispare

Microsoft a publicat recent o pagină de suport care detaliază ultima opțiune de suport pentru Windows 10 Mobile. Compania a spus că toți utilizatorii Windows 10 Mobile nu mai sunt eligibili să primească actualizări, inclusiv actualizările de securitate, începând cu data de 10 decembrie 2019. Dispozitivele care rulează Windows 10 Mobile versiunea 1703 nu vor mai beneficia de asistență chiar mai devreme – la data de 11 iunie 2019.

După ce asitenta se va termina, unele dintre caracteristici se vor opri încet și Microsoft nu va face nimic. Aceasta include copiile de rezervă automate sau manuale, care se vor încheia la 10 martie 2020. Și servicii cum ar fi încărcarea fotografiilor și restaurarea unui dispozitiv dintr-o copie de siguranță existentă a dispozitivului pot funcționa doar pentru o perioadă suplimentară de 12 luni după încheierea asistenței.

Ce puteti sa faceti? Treceți la dispoziive cu Android sau iOS, spune Microsoft.

“Microsoft’s mission statement to empower every person and every organization on the planet to achieve more, compels us to support our Mobile apps on those platforms and devices,” spune compania, recomandand utilizatorilor sa treaca la un dispozitiv cu Android sau iOS.

Dacă utilizati un telefon cu Windows 10 Mobile, probabil că ar trebui să încercați să căutați un telefon nou înainte ca lucrurile să nu mai funcționeze – pentru că Microsoft nu va fi acolo pentru a vă sprijini.

Pagina unde Microsoft a publicat anuntul o gasiti AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here