Se pare că Microsoft a adăugat în liniște o nouă caracteristică pentru Windows 10, care va permite sistemului de operare să elimine automat toate actualizările Windows corupte, care cauzează probleme.

Aceasta este o veste bună, deoarece Windows 10 a avut recent o serie de actualizări problematice, dintre care unele au împiedicat încărcarea Windows 10.

Potrivit unui nou document de asistență care tocmai a fost publicat de Microsoft, dacă Windows 10 descarcă o actualizare și se confruntă cu probleme – probabil datorită incompatibilităților drivere-lor – după ce a încercat o serie de procese automate de depanare, Windows 10 va elimina ultima actualizare dacă problema nu poate  fi remediată.

Când se întâmplă acest lucru, se va afișa o notificare care explică faptul că Windows 10 a eliminat câteva actualizări recent instalate pentru a recupera dispozitivul de la o eroare de pornire.

Actualizarea care cauzează problema va fi, de asemenea, blocată de la instalarea automată timp de 30 de zile, perioada în care Microsoft va rezolva cu ușurință orice probleme cu actualizarea.

Desigur, actualizările Windows ar trebui să rezolve probleme, nu să le creeze, de aceea probabil Microsoft a lansat foarte liniștit această facilitate.

Potrivit Windows Latest, care a descoperit documentația, Microsoft a publicat documentul de asistență fără anunțuri oficiale și, probabil, chiar a blocat motoarele de căutare de la descoperirea paginii.

Actualizările cu probleme pentru Windows 10 au creat momente jenante pentru Microsoft, ceea ce ar putea explica de ce compania a lansat liniștit această caracteristică. Sperăm că viitoarele actualizări Windows nu vor fi afectate de probleme, așa că rareori vom vedea această caracteristică în acțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here