Odată cu noul an chinezesc vine și un nou brand. La doar o saptamana dupa Anul Nou, Vivo ne prezintă marca de telefon mobil iQOO cu un teaser futurist.

Site-ul oficial al companiei este iqoo.com, dar când îl deschideți, acesta are unele informații despre Vivo și nimic despre noua companie.

Dacă nu știți cum să citiți „iQOO”, nu sunteți singuri. Contul Weibo al mărcii a postat o întrebare „Știi cum să ne citești numele” și în trei ore a adunat peste 1.300 de comentarii.

Nici compania mamă, nici sub-brandul nu vorbește despre dispozitive, dar Vivo va trimite un smartphone iQOO mâine unui utilizator care-i urmărește pe Weibo, așa că am putea să-l vedem foarte curând.

Credem că telefoanele iQOO pot fi vizate ca și dispozitive de jocuri premium, similar cu ceea ce încearcă să facă ZTE cu dispozitivele Nubia Red Magic. Apoi, există și spinoff-ul Realme de la Oppo care vizează capătul opus al spectrului.

Ultima divizie care s-a separat a fost Redmi, de Xiaomi, mergând pe cont propriu cu Note 7. Timpul va spune ce scop are iQOO, dar până atunci comentați sugerând cum este pronunțat iQOO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here