Vivo anunță propriul sub-brand numit iQOO

Odată cu noul an chinezesc vine și un nou brand. La doar o saptamana dupa Anul Nou, Vivo ne prezintă marca de telefon mobil iQOO cu un teaser futurist.

Site-ul oficial al companiei este iqoo.com, dar când îl deschideți, acesta are unele informații despre Vivo și nimic despre noua companie.

Dacă nu știți cum să citiți „iQOO”, nu sunteți singuri. Contul Weibo al mărcii a postat o întrebare „Știi cum să ne citești numele” și în trei ore a adunat peste 1.300 de comentarii.

Nici compania mamă, nici sub-brandul nu vorbește despre dispozitive, dar Vivo va trimite un smartphone iQOO mâine unui utilizator care-i urmărește pe Weibo, așa că am putea să-l vedem foarte curând.

Credem că telefoanele iQOO pot fi vizate ca și dispozitive de jocuri premium, similar cu ceea ce încearcă să facă ZTE cu dispozitivele Nubia Red Magic. Apoi, există și spinoff-ul Realme de la Oppo care vizează capătul opus al spectrului.

Ultima divizie care s-a separat a fost Redmi, de Xiaomi, mergând pe cont propriu cu Note 7. Timpul va spune ce scop are iQOO, dar până atunci comentați sugerând cum este pronunțat iQOO.

Latest articles

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Digi lansează a doua generație a telefoanelor marcă proprie K2,R2 și C2

Grupul Digi, RCS&RDS a prezentat la Go Tech World 2019 noua generație de terminale marcă proprie Digi C2 și Digi R2, disponibile...
41,5k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here