Un nou brevet pentru telefon pliabil Samsung cu un design clapetă

0
293

Samsung a lansat Galaxy Fold la evenimentul Unpacked cu aproape o lună în urmă și după anunțul său, s-a raportat că gigantul coreean lucrează la un alt telefon pliabil Samsung. Unul se spune că are un design tip clapetă cu o pliere în exterior și acum imaginile brevetului au apărut pe web.

Galaxy Fold are două ecrane – un afișaj flexibil în interior care se îndoaie spre interior și un afișaj mai mic, pe exterior, pentru a putea utiliza în continuare dispozitivul atunci când este pliat. Pentru dispozitivele care se pliază spre exterior, nu este necesar să aveți un al doilea ecran deoarece dispozitivul poate fi utilizat chiar și atunci când este pliat.

Diagramele de brevete care au fost identificate pentru prima oară de LetsGoDigital arată că abordarea Samsung față de designul acestui model tip clapetă este diferită de cea a Motorola, care se îndoaie spre interior.

Acest telefon pliabil Samsung este format din două părți separate care par să se strecoare una în alta când pliați și deschideți dispozitivul. Acest design face posibil ca telefonul să fie complet plat atunci când este pliat deoarece cele două părți se aliniază perfect.

Diagramele arată, de asemenea, că pe partea din spate există o pârghie mică care, atunci când este rotită în sus, împiedică deplasarea pieselor atunci când sunt desfăcute. Funcționează ca un fel de mecanism de blocare.

Nu există aparate de fotografiat pe dispozitiv, dar se poate spune unde vor fi. Partea frontală a telefonului are niște rame, astfel încât camera (camerele) orientate spre față au un loc unde să fie montate. Există, de asemenea, suficient spațiu pe spate pentru camerele din spate. Cu toate acestea, camerele din spate nu vor putea fi utilizate atunci când dispozitivul este pliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here