Trei echipe împart premiul NASA Habitat Challenge

Echipele care concurează în cadrul proiectului 3D Habitat Challenge al NASA au finalizat ultimul nivel al competiției – construcția virtuală completă – iar primele trei au primit o parte din pachetul de premii de 100.000 $.

Această etapă a provocării a impus echipelor să creeze un design de habitat pe scară largă, folosind software-ul de modelare. Acest nivel a fost construit într-o etapă anterioară, care a necesitat, de asemenea, modelarea virtuală.

Echipa SEArch+/Apis Cor locul unu
Echipa SEArch+/Apis Cor locul unu

Unsprezece echipe au fost în concurs și au primit puncte bazate pe aspectul arhitectural, programarea, utilizarea eficientă a spațiului interior și scalabilitatea 3D și constructivitatea habitatului.

Echipele au pregătit, de asemenea, videoclipuri scurte care să ofere o perspectivă asupra modelelor lor, precum și modele miniaturale tipărite 3D care se puteau desface pentru a prezenta designul interior.

Echipa  Mars Incubator locul trei
Echipa Mars Incubator locul trei

Au fost acordate puncte și pentru reprezentarea estetică și realismul. După evaluarea efectuată de un grup de judecători, NASA și partenerul Universitatea Bradley din Peoria, Illinois, au câștigat următoarele echipe:

  1. SEArch+/Apis Cor – New York – $33,954.11
  2. Zopherus – Rogers, Arkansas – $33,422.01
  3. Mars Incubator – New Haven, Connecticut – $32,623.88

NASA Habitat Challenge 3D-Imprimat va culmina cu o structură la scară în perioada 1-4 mai, 2019, și acordarea unui premiu de 800.000 $. Mass-media și publicul vor fi invitați să participe la evenimentul din Peoria, Illinois.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!