Top Galaxy S10 sfaturi și trucuri pentru noile telefoane Samsung

După sosirea noului tău Galaxy S10, Galaxy S10 Plus sau Galaxy S10E, urmăriți câteva sfaturi și trucuri. Pentru început, toate versiunile vin cu Android Pie din cutie. Cel mai recent sistem de operare mobil de la Google are câteva caracteristici noi, pe care Samsung le-a adăugat în propriul skin One UI.

Câteva sfaturi și trucuri Galaxy S10

Mod întunecat

Modul de noapte poate fi activat în Setări> Afișaj> Mod noapte. Puteți să-l setați în permanență sau să creați un program pentru ca dispozitivul să activeze automat modul Noapte în funcție de locația dvs.

Opriți alertele

Puteți amâna alertele, eliminându-le din umbra de notificare pentru o anumită perioadă de timp prin amânarea lor. Treceți ușor în ambele direcții la o alertă până când vedeți o pictogramă de setări și un clopot. Atingeți clopotul, apoi selectați perioada de timp pentru care doriți să amânați alerta.

Închide forțat o aplicație

Interfața de comutare a aplicațiilor S10 a fost modificată, iar cardurile de aplicație au fost plasate orizontal. Apăsați pe butonul de comutare a aplicației pentru a vedea aplicațiile recent utilizate. Spre deosebire de iOS, nu puteți trece simultan la mai multe aplicații. Din fericire, există un buton închide toate aplicațiile în partea de jos a ecranului.

Împarte ecranul

Pentru a utiliza mai multe aplicații simultan, navigați la vizualizarea multitasking și găsiți una dintre aplicațiile pe care doriți să le utilizați în modul ecran divizat. Atingeți pictograma aplicației, apoi selectați Deschidere în ecranul divizat.

Prima aplicație va fi redusă la începutul afișajului până când veți lansa cea de-a doua aplicație pe care doriți să o utilizați.

galaxy-s10-split-screen-view

Folder securizat

Dacă aveți anumite aplicații, contacte, fotografii sau e-mailuri pe care doriți să le aveți în spatele unui alt nivel de securitate, activați Folderul securizat Samsung. Pentru a crea un folder securizat, deschideți Setări> Biometrie și securitate> Secure Folder și urmați instrucțiunile.

galaxy-s10-secure-folder

Dual messenger

Pentru cei care trebuie să gestioneze un cont personal și de afaceri într-o aplicație cum ar fi Snapchat sau Facebook, puteți utiliza caracteristica Dual Messenger a lui S10. Deschideți Setări> Caracteristici avansate> Dual Messenger, apoi selectați aplicația pentru care doriți să activați funcția. După ce răspundeți la câteva solicitări, veți avea o a doua instalare a aplicației pe care o puteți utiliza.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!