Și tehnologia, ca toate lucrurile, are un ciclu și iată-ne în anul 2019 vorbind despre cel mai bun aparat foto instant, tehnologie care era populară în anii 1970.

Este un proces dificil să alegi un aparat foto instant, cu o mulțime de producători, camere, formate și filme existente pe piață. Așa că am realizat o selecție care vă poate ajuta.

Leica Sofort

Leica a fost mereu legata de momentul decisiv, iar cu noul Sofort, fotografii vor putea sa developeze instant si sa tina in mana o copie tangibila a fotografiei capturate.Sofort e un stil diferit de camera pentru Leica, dar pastreaza acelasi aspect high-end. Acest model este compatibil cu o selectie de film in format instax mini, alb-negru si color cu o rama de un alb cald.

Leica Sofort are un obiectiv capabil Automatik-Hektor 60mm f/12.7, echivalent 34mm in format full-frame, cu 3 zone de focus manual ce va oferi fotografilor un mai mare control asupra aspectului final al pozelor.

Instax Square SQ6

Aparatul foto analogic Instax Square SQ6 de la Fujifilm este primul de tip analogic ce accepta hartia foto patrata cu latura de 6,1 cm. Este o camera distractiva, usor de utilizat, cu un design elegant. Aparatul incorporeaza un obiectiv Fujinon de 65,75 mm f12,6 cu trei zone de focus si o distanta minima de focalizare de 30 cm.

O oglinda mica este dispusa pe partea frontala pentru a realiza autoportrete. Exista si un mod Selfie dedicat ce optimizeaza expunerea si focalizarea.

Lomo’Instant Square

Square Lomo’Instant este prima cameră instantă compatibilă cu să utilizeze două tipuri diferite de filme Instax. Nu se pot folosi ambele în același timp, dar Lomography vinde o placă de spate interschimbabilă pentru care vă permite să instalați filmul Instax Mini.

Cel mai evident este designul, cu un corp pliabil care este unic în actuala piață a camerelor instant și compact atunci când este strâns.

Polaroid OneStep 2

OneStep 2 este un aparat foto instant ce imbina design-ul clasic cu cel contemporan. Este inspirat de aparatul foto original OneStep, dar actualizat pentru a crea un aparat usor de folosit care sa poata fi folosit imediat ce l-ati scos din cutie.

Acumulatorul are o autonomie prelungita, iar obiectivul ofera o calitate buna a fotografiilor. Este perfect pentru petreceri sau vacante.

Lomo’Instant Automat Glass

Lomo’Instant Automat Glass Magellan este primul aparat instant cu obiectiv wide ce te va ajuta sa obtii fotografii reusite si sharp.Obiectivul de sticla are straturi ce reduc reflexiile pentru a produce fotografii de dimensiunea buzunarului cu detalii clare si culori vibrante.

Lomo’Instant are o diafragma maxima de f/4.5 si setat in modul Auto, poti suprinde orice de la apus la o cina la lumina lumanarii, fara a folosi blitul.

Polaroid Snap

Camera foto instant Polaroid Snap captureaza spontaneitatea si distractia renumitelor camere instant Polaroid intr-un pachet usor si compact. Gasesti un subiect si il fotografiezi instant pentru a imprima fotografii de inalta calitate si culori vii, ce pot fi distribuite.

Polaroid SNAP este un Aparat Foto Instant foarte rapid si permite fotografierea unui alt subiect in timp ce precedenta fotografie este imprimata.

Instax Wide 300

Fujifilm Instax Wide 300 este un aparat foto instant, cu un design elegant, ce dispune de o ergomonie foate buna si o utilizare facila. Fujifilm Instax Wide 300 poate capta imagini panoramice, oferind in doar cateva secunde fotografii pe hartie cu dimensiunile 86×108mm.
 
Este companionul dumneavoastra ideal in vacante, calatorii sau petreceri fiind potrivit atat pentru fotografiile cu prietenii sau familia cat si pentru peisaje.

Instax Square SQ10

Instax SQUARE SQ10 este un aparat foto hibrid ce iti permite sa iti exprimi creativitatea prin fotografii instant, intr-un format patrat.

Functia de hibrid imbina controlul si compozitia unui aparat digital cu bucuria unei poze tangibile.

One thought on “Top aparat foto instant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *