Top 5 aplicații Android (februarie)

0
428

 

Top 5 aplicații Android pe care trebuie să le încercați în luna februarie.

ACTIONDASH

Google a făcut valuri atunci când a anunțat opțiunea Digital Wellbeing în Android, dar până acum această opțiune este disponibilă doar pe Pixel și Android One. Din fericire, dacă doriți să obțineți o statistică a utilizării smartphone-ului dvs., există și alte servicii pe care le puteți folosi – cum ar fi ActionDash. Aplicația vă va arăta lucruri precum timpul pe care îl petreceți în fiecare aplicație, numărul de notificări pe care le obțineți de la aplicații și așa mai departe.

APEX WEATHER

Apex Meteorologia este de la aceeași echipă de oameni care au creat Apex Launcher foarte iubit și este, de asemenea, o aplicație destul de bine concepută. Pentru a fi sigur, vei obține vremea de bază dacă asta vrei, dar vei primi, de asemenea, lucruri cum ar fi alerte meteo grave în notificări, abilitatea de a vedea rapid hărțile meteo și opțiunea de a configura widget-uri meteorologice bine concepute.

REDPAPERS

Ați simțit vreodată că imaginile de fundal devin puțin învechite? Nu veți mai avea niciodată această problemă cu RedPapers. Cu această aplicație puteți să vă schimbați automat imaginea de fundal la cea mai tare sau cea mai nouă imagine pe care o doriți.

GBOX – UNEALTĂ PENTRU INSTAGRAM

Dacă utilizați în mod regulat Instagram, atunci acesta este pentru dvs. Aplicația este în esență un set de instrumente pentru utilizatorii Instagram, permițând utilizatorilor să posteze fotografii de dimensiune completă, să creeze compoziții de grilă, să reproducă fotografii de la Instagrammers preferate și multe altele. Aplicația este destul de ușor de folosit și este gratuită – deci este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și facă jocul Instagram.

REMOTE FINGERPRINT UNLOCK

Utilizarea unui senzor de amprentă pentru a vă debloca telefonul este ușor și rapid, dar îl puteți utiliza pentru deblocarea computerului? Ei bine, cu această aplicație puteți. Se poate utiliza numai cu computerele ce rulează Windows și în general trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here