Iată  unele din cele mai tari și mai strălucitoare jocuri care vor apărea în luna februarie.

Far Cry New Dawn

Așteaptă, nu a fost mai puțin de un an în urmă lansarea la Far Cry 5? Într-adevăr, a fost – dar cu Far Cry: New Dawn, Ubisoft creaza ceea ce ar fi putut fi o expansiune într-o experiență extraordinară și autonomă, cu o nouă întorsătură: actiunea are loc după o apocalipsă nucleară.  Au trecut 17 ani de când bomba a scăzut și lucrurile s-au schimbat dramatic. De data aceasta, veți controla un personaj care trebuie să se lupte cu o bandă de bandiți condusă de surori gemene diabolice, si sa facă totul pentru a ajuta supraviețuitorii rămași să aibă șansa de a-și reconstrui viața.

Platformă: PS4, Xbox One, PC

Preț: £ 40

METRO EXODUS – 15 FEBRUARY

         Metro Exodus duce seria shooter-ului de supraviețuire preferată din cultul post-apocaliptic al metroului rusesc  pana la suprafață . Dar ce este asta? Un loc care nu a fost distrus de iarnă nucleară? Experimentează cele mai noi arme în cele mai tari decoruri specifice jocurilor de tip shooter !

 

CRACKDOWN 3 – 15 FEBRUARY

Lansarea Crackdown 3 a fost anunțată acum cinci ani și ar fi trebuit să fie făcută cu mult înainte. Printr-o lungă serie de întârzieri, entuziasmul a scăzut, desigur, … dar Microsoft a reusit sa creeze o versiune modernizată preluata de pe Xbox 360. La fel ca în jocurile anterioare, Crackdown 3 te va personaliza intr-un agent de super-putere într-un oraș deschis, care trebuie să-i împuște pe băieții răi ,  să faci salturi între zgârie-nori, să  colectezi diferite obiecte.

Platformă: Xbox One

PC Preț: £ 47

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here