Cel mai bun telefon Android 2019

0
938

Există o multime de optiuni atunci când vine vorba de telefoane Android.

În 2018, am avut câteva telefoane Android foarte bune cum ar fi Samsung Galaxy S9, OnePlus 6T, Pixel 3 și Huawei P20 Pro. Țineți-vă bine pentru ca anul 2019 ar trebui să ne aducă niște telefoane noi uimitoare.

Top 10 telefoane Android 2019

Cei de la TechAdvisor au creat un Top 10 telefoane android 2019 disponibile la ora actuala.

1. Google Pixel 3

Pixel 3 este cel mai bun telefon pe care îl puteți cumpăra chiar acum. Dispune de cea mai bună performanță a oricărui telefon Android, cea mai bună cameră de pe un smartphone vreodată și un nou design premium.


2. Samsung Galaxy S9

Nu există nici o îndoială că Galaxy S9 este unul dintre cele mai bune telefoane ale anului. Oferă o experiență excelentă, combină designul, hardware-ul și software-ul pentru a face un telefon care să satisfaca toate gusturile.


3.OnePlus6T

Acesta este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le puteți cumpăra, chiar dacă acesta este primul telefon OnePlus fără mufă pentru căști. Un senzor de amprentă digitală pe ecran, un difuzor mai bun și o baterie mai mare il fac sa merite banii.


4.Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro este un telefon remarcabil. Camerele de fotografiat vor fi punctul culminant pentru mulți oameni, dar si display-ul de calitate superioară, încărcarea super rapidă, încărcarea fără fir și o viață excelentă a bateriei sunt de remarcat.


5.Huawei P20 Pro

Cu P20 Pro Huawei a lansat un telefon uimitor, care ar trebui să fie pe lista dvs. scurtă, împreună cu Galaxy S9 și iPhone X. Sigur, există unele probleme, cum ar fi lipsa de stabilizare pentru filmare 4K, nu are jack pentru căști și fără încărcare wireless, dar dacă prioritatea dvs. este fotografia atunci P20 Pro nu dezamăgește.

6.Xiaomi Mi 8 Pro

Cu performanțe puternice, camere decente, unele aplicatii cu adevărat utile, un senzor elegant de amprentă digitală și un capac spate transparent, este un smartphone extraordinar la un preț fantastic.


7.Samsung Galaxy Note 9

Dacă doriți un telefon Android cu toate tehnologiile posibile la aceasta ora, acesta este Galaxy Note 9 . Cu un design premium, o viață uimitoare a bateriei și unicul S-Pen, are un pret pe masura.


8.LG V40 ThinQ

Acesta este cel mai bun telefon LG pe care îl puteți cumpăra. Are un design elegant, camere versatile, un jack DAC de înaltă calitate pentru căști și o impermeabilizare completă.


9.Sony Xperia XZ3

Acesta este cel mai bun telefon Sony pe care îl puteți cumpăra chiar acum, design-ul într-o îmbunătățire pe display-ul XZ2 și OLED înseamnă că poate merge în umăr la umăr cu Galaxy S9 și OnePlus 6, în cele din urmă.


10.Razer Phone 2

Telefonul Razer 2 seamănă foarte mult cu predecesorul său, dar logo-ul LED, încărcarea fără fir și îmbunătățirea camerei demonstrează o companie dispusă să învețe din greșelile sale.

Foto : TechAdvisor

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here