TikTok tocmai a blocat o tona de utilizatori, cum recuperezi contul?

Zeci de utilizatori TikTok, pe 27 februarie, s-au găsit blocați brusc din aplicația video după efortul companiei FTC de a suspenda temporar conturile care aparțin persoanelor sub vârsta de 13 ani. Această acțiune este un răspuns la amenda de 5,7 milioane de dolari primită de la FTC pentru colectarea ilegală de date despre copii cu vârsta sub 13 ani.

Ceea ce nimeni nu pare să fi luat în considerare, totuși, este faptul că anumiți utilizatori exilați au introduc o zi de naștere falsă atunci când își creează conturile – adică multe dintre aceste conturi suspendate aparțin adulților reali.

Sau, dacă nu adulți, cel puțin nu copii.

Și astfel, utilizatorii s-au dus la singura platformă de social media unde încă mai puteau să-și lanseze tirul de tweet-uri acuzatoare la compania care le-a dat atât de mult timp conținut viral  și care acum le-a luat tot.

Utilizatorii exasperați și-au exprimat scepticismul ca răspuns la o ofertă tweet TikTok – adesea absurdă – despre cum restabiliți conturile blocate.

Deci TikTok promite că lucrează pentru a rezolva această dezordine. Între timp, am putea sugera că utilizatorii blocați să intre AICI pentru a încerca să rezolve problema.

More from author

5 COMENTARII

  1. Și mie dintr-o cauză personală, mi-am șters contul de tik tok și când mi-am instalat iar tik tok-ul, aveam 0 următori și 0 inimi,și uite că acum am mulți următori și multe inimi, și mi-a zis o fată că mă poate ajuta să-mi recuperez contul cel vechi de tik tok, și după câteva încercări, tot nu am reușit, dar mi-a promis că mă va ajuta să strâng câți mai mulți următori și multe inimi, dar eu tot vreau să-mi recuperez contul meu cel vechi, chiar îmi e dor de fanii mei și de inimile mele.

  2. Eu mi-am pierdut contul de tiktok si nu mai tin minte parola de la acel cont eu ma numesc nebunele_bff_ali.si.cami si eu am incercat sa imi recuperez acel cont de tiktok dar nu am reusit imi trebuie parola si nu o mai tin minte va rog sa ma ajutati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!