Telefonul cu cea mai mare baterie

La începutul lunii, am raportat că Energizer intenționa să anunțe o mulțime de telefoane la MWC 2019, a venit telefonul cu cea mai mare baterie.

Unele zvonuri faceau referire la un aparat de fotografiat pop-up, și s-ar putea chiar o baterie uriașă de 18000mAh.

Având în vedere expertiza brandului în domeniul stocării energiei, era corect să ne așteptăm ca telefoanele să primească baterii respectabile, dar nu am crezut că ar prezenta ceva atât de mare, cât o caramida reală.

Se pare că zvonurile erau reale; Power Max P18K Pop are într-adevăr o cameră foto pop-up și o baterie de 18.000 mAh, care promite până la 50 de zile în stand-by.

Cu toate acestea, având în vedere adâncimea sa (există încă o anumită confuzie, este vorba fie de 18 sau 30 mm), dispozitivul este atât de gros încât abia seamănă cu un telefon și, în schimb, seamănă cu o baterie externă, cu un ecran montat deasupra.

Nu este clar la ce sa gândit Energizer atunci când a stabilit specificațiile telefonului, deoarece Mediatek Helio P70 SoC nu se potrivește cu cele mai recente procesoare Snapdragon 855, Exynos 9820 sau Kirin 980, iar ecranul LCD de 6.2″ de 1080p este mic comparabil cu ceea ce se află pe piață.

Cu toate acestea, celelalte componente ale telefonului par acceptabile, deoarece are 6 GB de memorie RAM, o cameră triplă, un senzor cu două lentile pentru selfie și acceptă două cartele SIM, una poate fi folosită ca slot pentru microSD.

Nu există nicio mufă pentru căști, lucru surprinzător ținând cont cât de mare este telefonul Energizer. În sfârșit, datorită caracteristicii de încărcare fără fir, Power Max P18K Pop poate servi ca o baterie externă foarte scumpă.

Energizer Power Max specificații

Procesor Mediatek Helio P70 12nm Octa-core (2.0 GHz)
RAM 6GB RAM
Memorie 128GB + microSD
Ecran 6.2-inch HD LCD 19:9 aspect
Baterie 18,000mAh with reverse wireless charging
Camere Triple Cameras 12MP + 5MP + 2MP depth sensor, Front: 16MP + 2MP depth sensor
Software Android 9.0 Pie

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!