Energizer spune că face telefoane cu camere de tip pop-up, baterii de 18.000 mAh și afișaje pliabile.

Ca și cum simplul fapt că Energizer vinde smartphone-uri nu a fost destul de surprinzător, compania prezintă 26 de noi modele la Mobile World Congress în acest an, cu caracteristici emblematice cum ar fi camerele pop-up, o baterie masivă de 18.000 mAh și un ecran pliabil.

Telefoane Energizer

Potrivit 9to5Google, telefoanele vor face parte din patru linii: Power Max, Ultimate, Energy și Hardcase. Cea mai mare parte a celor 26 de modele noi vor fi telefoane de bază, care fac parte din liniile Energy și Hardcase. Linia Power Max va include modelul de 18.000mAh (cea mai mare baterie vreodată dintr-un telefon), urmată de Energizer  Power Max P16K Pro cu 16000mAh, iar telefoanele din linia Ultimate vor avea caracteristici precum camera de tip pop-up și ecran de ultima generație.

Deși nu se știe prea multe despre specificațiile tuturor telefoanelor, știm câteva detalii despre telefoanele Ultimate. GSM Arena raportează că Energizer Ultimate U620S Pop și Pop U630S rulează pe chipset-urile P70 și P22 MediaTek Helio. Ambele au camere duble într-un pop-up motorizat: o cameră principală de 16MP și un senzor de adâncime de 2MP. U620S Pop are camere triple în spate (16MP, 5MP și 2MP) cu memorie RAM de 6 GB și memorie de 128GB. Acesta va fi lansat în iulie, în timp ce U630S Pop are 4GB de memorie RAM și 64GB de stocare și vine în iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here