Dispozitivele pliabile sunt la ordinea zilei, chiar și producătorul de televizoare TCL a intrat în joc cu un telefon pliabil care se transformă în smartwatch.

Compania chineză, cunoscută pentru televizoarele de buget, dar și pentru telefoanele produse prin intermediul mărcilor BlackBerry Mobile și Alcatel, lucrează la cel puțin cinci dispozitive care utilizează ecrane flexibile, inclusiv două tablete, două smartphone-uri și un telefon flexibil care s-ar putea curba într-un smartwatch conform informațiilor obținute de CNET.

Telefonul pliabil este în fază de proiect, iar TCL ar putea schimba sau șterge planurile. De asemenea, este neclar când ar putea ajunge pe piață dispozitivele.

Foto: CNET

Dar un executiv al TCL a declarat CNET luna trecuta ca compania va lansa primul dispozitiv pliabil in 2020. In acel moment, nu era clar ce fel de dispozitiv ar fi, deoarece compania face atât de multe altele.

Compania se numără printre producătorii de top în televizoare, dar are un profil mai scăzut atunci când vine vorba de telefoane. A avut un contract de licențiere cu BlackBerry pentru a face telefoane orientate spre productivitate și a autorizat numele de Palm într-un startup care a făcut un telefon bizar de mic atașat unui telefonul principal. Compania speră să-și construiască recunoașterea numelui, sărind pe una dintre cele mai luminoase tendințe din industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here