TCL lucrează la un telefon pliabil care se transformă într-un smartwatch

Dispozitivele pliabile sunt la ordinea zilei, chiar și producătorul de televizoare TCL a intrat în joc cu un telefon pliabil care se transformă în smartwatch.

Compania chineză, cunoscută pentru televizoarele de buget, dar și pentru telefoanele produse prin intermediul mărcilor BlackBerry Mobile și Alcatel, lucrează la cel puțin cinci dispozitive care utilizează ecrane flexibile, inclusiv două tablete, două smartphone-uri și un telefon flexibil care s-ar putea curba într-un smartwatch conform informațiilor obținute de CNET.

Telefonul pliabil este în fază de proiect, iar TCL ar putea schimba sau șterge planurile. De asemenea, este neclar când ar putea ajunge pe piață dispozitivele.

Foto: CNET

Dar un executiv al TCL a declarat CNET luna trecuta ca compania va lansa primul dispozitiv pliabil in 2020. In acel moment, nu era clar ce fel de dispozitiv ar fi, deoarece compania face atât de multe altele.

Compania se numără printre producătorii de top în televizoare, dar are un profil mai scăzut atunci când vine vorba de telefoane. A avut un contract de licențiere cu BlackBerry pentru a face telefoane orientate spre productivitate și a autorizat numele de Palm într-un startup care a făcut un telefon bizar de mic atașat unui telefonul principal. Compania speră să-și construiască recunoașterea numelui, sărind pe una dintre cele mai luminoase tendințe din industrie.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!