Intr-o informare online din 10 ianuarie 2019, cei de la RCS-RDS anunta marirea tarifelor pe care o considera necesara. ” Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive.” ,spun ei.

ATENTIE!

În cazul în care nu sunteţi de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveţi dreptul de a renunţa la serviciile DIGI în termen de 30 de zile de la data primirii notificării in scris, fără plata vreunei penalităţi sau despăgubiri.

Pentru mai multe informaţii privind noile tarife și servicii Digi de care vom beneficia, puteti să consultaţi lista afișată mai jos. Noile tarife și servicii pot fi consultate și în factură. Când parcurgeţi lista cu noile tarife acordaţi atenţie doar serviciilor pe care Digi | RCS & RDS vi le furnizează în prezent.

Tarife DIGI 2019

Tarife DIGI rural
Tarife DIGI urban

Sursa : RCS-RDS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here