Suportul pentru Windows 7 se încheie

Toate lucrurile bune trebuie să ajungă la sfârșit, chiar și Windows 7. După 14 ianuarie 2020, Microsoft nu va mai oferi actualizări de securitate sau asistență pentru PC-urile care rulează Windows 7. Dar poți să faci upgrade la Windows 10 oricând.

Tu ai întrebări noi îți răspundem:

Sunt eligibil să fac upgrade la Windows 10?

Da, puteți actualiza PC-uri compatibile Windows 7 prin achiziția unei licențe. Pentru a profita de cele mai recente capabilități hardware, vă recomandăm să treceți la un PC nou cu Windows 10.

Ce se întâmplă dacă utilizez Windows 7 în continuare?

Puteți continua să utilizați Windows 7, dar odată ce asistența se termină, PC-ul dvs. va deveni mai vulnerabil la riscurile de securitate. Windows va funcționa, dar veți înceta să primiți actualizări de securitate și caracteristici.

Mai poate fi activat Windows 7 după 14 Ianuarie 2020?

Windows 7 poate fi instalat și activat după terminarea suportului. Cu toate acestea, pentru a evita riscurile de securitate și virușii, Microsoft recomandă să vă gândiți să faceți upgrade la Windows 10.

Internet Explorer va mai avea suport pe Windows 7?

Suportul pentru Internet Explorer pe dispozitivele Windows 7 va fi întrerupt la 14 ianuarie 2020. Ca o componentă a sistemului de operare Windows, Internet Explorer urmează același ciclu de viață.

Pot să fac upgrade gratuit la Windows 10?

Microsoft 365 Business vine cu o actualizare gratuită pentru utilizatorii cu licență Windows 7, 8 sau 8.1 Pro pe dispozitivul lor. Prin achiziționarea Microsoft 365 Business, utilizatorii pot actualiza toate dispozitivele vechi Windows Pro licențiate fără costuri suplimentare.

Pot să rămân în siguranță pe Windows 7?

Pentru utilizatorii Windows 7 Professional și Windows 7 Enterprise, puteți achiziționa actualizări de securitate extinsă până în ianuarie 2023. Pentru o întrebare detaliată despre actualizările de securitate Windows 7 extinsă, descărcați întrebările frecvente privind sfârșitul asistenței Microsoft.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!