Oppo A7n cu Helio P35 are cameră frontală de 16MP

Oppo a anunțat, în China, un nou telefon mid-range Oppo A7n, cu un display de 6.2 inchi, notch în formă de picătură și un raport ecran-corp de 88,3%.

Noul OPPO A7n primește 4 GB de memorie RAM și o cameră de 16MP pentru selfie. Ca un bonus, OPPO A7n suportă NFC pentru plata fără card, precum și o tastă care vă permite cu o singură atingere să comutați între un mod privat și un mod obișnuit (public).

În ceea ce privește camerele foto, Opo A7n are pe spate o cameră primară de 13 megapixeli cu o diafragmă f/2.2 și o a doua cameră de 2 megapixeli cu o deschidere f/2.4. Dispune de o cameră de 16 megapixeli pe partea frontală pentru selfies, cu o diafragmă f/2.0.

Puse în mișcare de un chipset Hello P35 de la MediaTek, cu 64GB de stocare care poate fi extins până la 256 GB folosind un slot dedicat microSD.

Are și o baterie generoasă de 4.230 mAh care asigură o perioadă lungă de utilizare datorită chipsetului eficient din punct de vedere energetic.

Modelul Oppo A7n rulează ColorOS 5.2.1 bazat pe Android 8.1 și este un smartphone dual-SIM care acceptă două carduri Nano-SIM.

Oppo A7n are dimensiunile 155.90 x 75.40 x 8.20mm (înălțime x lățime x grosime) și cântărește 170 grame. A fost lansat în culoarea verde deschis.

Prețul din China este stabilit la 1.499 CNY (aproximativ 223 dolari) conform unei liste oficiale.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!