Brandul chinez Nubia a dezvăluit Red Magic 3, care include nu numai un element de răcire din cupru „răcit cu lichid”, ci și un ventilator intern de răcire.

Acest mic ventilator se spune că rulează liniștit, dar se poate roti până la 14.000 rpm și are un rating IP55 plus camera proprie izolată, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pătrunderea de lichide sau praf.

Se pare că are o viață de peste 30.000 de ore de utilizare continuă, deși Nubia nu a specificat viteza utilizată pentru test. Indiferent dacă combinați acest ventilator cu conducta de răcire, performanța transferului de căldură al telefonului este aparent de cinci ori mai bună decât metodele convenționale de răcire pasivă, asigurând astfel o experiență nelimitată de joc pentru o perioadă mai lungă de timp.

Nubia Red Magic 3 vine cu declanșatoare capacitive personalizabile și o bandă LED RGB pe spate pentru a menține jucătorii fericiți. Ca bonus, cititorul de amprentă de deasupra benzii RGB poate fi de asemenea programat ca un buton pentru jocuri. De asemenea, telefonul a moștenit comutatorul hardware pentru comutarea tabloului de bord „Red Magic Game Space 2.0”, de unde puteți accesa biblioteca jocului și setările conexe – inclusiv vitezele ventilatoarelor, înregistrarea ecranului și notificările.

Specificații Nibia Red Magic 3

Acest telefon Android 9 are Qualcomm Snapdragon 855 cu până la 12 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare, plus o baterie generoasă de 5.000 mAh, cu o încărcare rapidă de până la 27 W (compatibilă cu QC 4.0).

În ceea ce privește aparatele foto, Red Magic 3 vine cu o cameră de 48 de megapixeli f/1.7, alimentat de un senzor Sony IMX586, împreună cu o camera frontala de 16 megapixeli f/2.0 dar cu un senzor necunoscut. Din păcate, nu există o stabilizare optică aici, dar camera principală stabilește două noi recorduri în industria de telefonie mobilă: se poate ocupa aparent de înregistrarea video 8K și are un mod de mișcare foarte lent de până la 1.920 fps (rezoluția nu a fost încă specificată). 

Lucrurile devin un pic mai interesante pe partea vizuală și audio: ecranul FHD + AMOLED de 6,65 inci este HDR și are o rată de refresh de 90 Hz, difuzoarele stereo orientate spre față funcționează cu sunet surround DTS: X. Există încă un jack de căști de 3,5 mm.

Preț și disponibilitate

Se lansează în China pe 3 mai, va începe de la 2.899 de yuani sau aproximativ 430 de dolari (6GB RAM și 64GB de stocare) și maxim la 4,299 de yuani sau aproximativ 640 de dolari (12GB RAM și 256GB de stocare). De asemenea, va fi lansat în SUA, Canada, Marea Britanie și Europa la sfârșitul lunii mai, dar nu există încă informații locale despre prețuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here