Samsung începe să facă puțină curățenie prin multiplele serii de telefoane prin înlocuirea seriei Galaxy J cu Galaxy A.

În timp ce producătorii chinezi au adoptat ideea de a avea sub-mărci, unii dintre producătorii de telefoane mai mari au rămas la mai multe serii de telefoane care uneori pot deveni confuze.

Oferta Samsung a fost inițial alcătuită din seria Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A, Galaxy J, Galaxy C și Galaxy On, ultimele două fiind o serie specifică unei regiuni și o serie numai online.

Anul trecut, Samsung a anulat seria Galaxy On și Galaxy C, iar în acest an a lansat seria Galaxy M. Ieri, a dezvăluit că seria Galaxy J nu va mai fi, și va fi acum înlocuită de seria Galaxy A.

Seria Galaxy A a fost inițial un fel de serie peste mid-range pentru Samsung, dar încă nu a putut deveni un concurent real în ceea ce privește raportul specificații/preț.

Noua serie Galaxy A nu se mai limitează la dispozitivele de clasă mid-range, care costau foarte mult în comparație cu concurența, dar vor avea și modele entry-level cum ar fi Galaxy A10, A20, A20e și A30. Există și viitorul Galaxy A2 Core, care este un telefon Android Go. Modelele superioare din gama mid-range pentru noua serie A sunt Galaxy A50, Galaxy A70 și Galaxy A90 și ar trebui să li se alăture în viitor Galaxy A60 și A80.

Anunțul a fost făcut printr-un videoclip oficial postat pe YouTube de către Samsung Malaysia. Videoclipul explică schimbarea și toate noile caracteristici pe care seria „nouă” le aduce, cum ar fi bateriile mai mari, afișajele Infinity noi, mai multe camere și chiar și scanerele de amprente pe ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here