Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul dintre utilizatori a spus povestea că a avut imprudența de a lipi un film de protecție de la un producător terț pe ecran.

Proprietarul flagship-ului a ignorat avertismentul Samsung cu privire la necesitatea utilizării accesoriilor oficiale și a decis să economisească bani și a cumpărat o folie de protecție de pe eBay pentru 3 USD. După ce folia de protecție a fost lipită pe ecran, scanerul ultrasonic de amprentă a încetat să păstreze confidențialitatea informațiilor, iar telefonul mobil putea fi deblocat cu orice amprentă.

Samsung a promis că va rezolva problema și a reamintit din nou necesitatea de a utiliza accesorii oficiale. Au trecut câteva zile, iar compania a făcut o declarație că eroarea a fost confirmată și a promis că va lansa o actualizare software pentru a remedia vulnerabilitatea. Datele de lansare ale actualizării nu sunt încă cunoscute. Însă, înainte de apariția sa, Samsung a recomandat utilizatorilor să apeleze la o metodă alternativă de identificare biometrică – Face Unlock.

Dar, după cum știți, sistemul de deblocare prin recunoașterea feței nu se poate lăuda cu un grad ridicat de fiabilitate. Prin urmare, este mai bine să utilizați introducerea unui cod PIN.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here