Samsung va lansat seria Galaxy A pe 10 aprilie

Samsung a programat un eveniment pe 10 aprilie pentru a introduce noi smartphone-uri din seria Galaxy A în Bangkok, Milano și Sao Paulo.

Se spune că noile dispozitive Samsung Galaxy A sunt proiectate pentru modul în care comunicăm în Era Live. Compania este așteptată să introducă telefoanele Galaxy A90, Galaxy A40 și Galaxy A20 / A20e care au apărut recent pe site-ul său din Marea Britanie.

Compania a lansat recent telefoanele inteligente Galaxy A50, A30 și A10 în India. Ultimele zvonuri spun că modelul Galaxy A90 (SM-A905F) va avea un design fără „notch”, în schimb va veni cu o cameră de tip pop-up.

Alte zvonuri spun că va veni cu o cameră de alunecare care să vă permită și să o rotiți pentru a fi utilizată ca cameră frontală și spate. Se spune că va avea până la 8 GB de memorie RAM și va veni probabil cu un senzor de amprentă digitală, ca cel de pe A50.

Galaxy A40 (SM-A405F) se spune că este alimentat de Exynos 7885 SoC cu 4 GB de memorie RAM și rulează Android Pie.

Încă nu avem specificații ale modelului Galaxy A20 (SM-A202F) / A20e, dar ne putem aștepta la un afișaj Infinity-V, similar cu modelul A10. Ar trebui să știm mai multe detalii despre telefoane în următoarele săptămâni.

Urmărește LIVE lansarea seriei Samsung Galaxy A

Pur și simplu accesați site-ul news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com sau www.samsung.com/galaxy pentru o urmări lansarea live în ziua de 10 Aprilie.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!