Samsung a programat un eveniment pe 10 aprilie pentru a introduce noi smartphone-uri din seria Galaxy A în Bangkok, Milano și Sao Paulo.

Se spune că noile dispozitive Samsung Galaxy A sunt proiectate pentru modul în care comunicăm în Era Live. Compania este așteptată să introducă telefoanele Galaxy A90, Galaxy A40 și Galaxy A20 / A20e care au apărut recent pe site-ul său din Marea Britanie.

Compania a lansat recent telefoanele inteligente Galaxy A50, A30 și A10 în India. Ultimele zvonuri spun că modelul Galaxy A90 (SM-A905F) va avea un design fără „notch”, în schimb va veni cu o cameră de tip pop-up.

Alte zvonuri spun că va veni cu o cameră de alunecare care să vă permită și să o rotiți pentru a fi utilizată ca cameră frontală și spate. Se spune că va avea până la 8 GB de memorie RAM și va veni probabil cu un senzor de amprentă digitală, ca cel de pe A50.

Galaxy A40 (SM-A405F) se spune că este alimentat de Exynos 7885 SoC cu 4 GB de memorie RAM și rulează Android Pie.

Încă nu avem specificații ale modelului Galaxy A20 (SM-A202F) / A20e, dar ne putem aștepta la un afișaj Infinity-V, similar cu modelul A10. Ar trebui să știm mai multe detalii despre telefoane în următoarele săptămâni.

Urmărește LIVE lansarea seriei Samsung Galaxy A

Pur și simplu accesați site-ul news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com sau www.samsung.com/galaxy pentru o urmări lansarea live în ziua de 10 Aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here