Samsung pune preț pe noile televizoare Frame 2019

Atunci când nu este folosit pentru a vă bucura de o emisiune sau de un film, modul „Art” al Frame-ului afișează opere de artă. Asta înseamnă că în loc să avem un televizor pe post de mobilă, când nu este folosit, vom avea o adevărată operă de artă.

Acum, oferind o calitate a imaginii QLED și peste 1.000 de opere de artă din Samsung Art Store – platformă de artă pentru televiziune – televizoarele Frame reprezintă un echilibru armonios între formă și funcție.

Modele Frame de anul acesta oferă și o calitate excepțională a imaginii QLED cu contraste mai profunde, negru mai adânc și mai întunecat și volum de culoare de 100%. Echipate cu Bixby, utilizatorii pot folosi comenzi vocale pentru a-și căuta emisiunile preferate și platformele de streaming și pentru a controla luminile inteligente compatibile, barele de sunet, camerele, încuietorile și multe altele prin tabloul de bord SmartThings Samsung.

La fel cum imaginea este încadrată în funcție de ora din zi, senzorul de luminozitate ajustează setările ecranului în funcție de lumina ambientală din cameră.

Marginea televizorului este customizabilă prin montarea unor benzi magnetice de culoarea negru, alb, bej sau maro. Și conexiunea One Invisible, un singur cablu subțire și translucid, care este cablu de alimentare dar și cablu AV, elimină dezordinea cablurilor de sub televizor.

Preț și disponibilitate

Frame 2019 este acum disponibil pe Samsung.com și la comercianții cu amănuntul selectați începând cu această lună în dimensiuni de 43 „(1.299 dolari), 49” (1.699 dolari), 55 „(1.999 dolari) și 65” (2.799 dolari).

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!