Samsung Galaxy Watch Active imagini oficiale

Un lot nou de imagini cu Samsung Galaxy Active pare să confirme lipsa unui cadru rotativ pe viitorul smartwatch, dar ne oferă și o privire la interfața revizuită a ceasului.

Samsung lansează noul său skin One UI Android odată cu smartphone-ul Galaxy S10, dar redesignul va afecta, de asemenea, dispozitivele portabile cu Tizen.

Pe baza imaginilor, interfața revizuită se va baza din nou pe scheme de culori predominant întunecate, cu stropi ocazionali de culoare, ceea ce are sens, dat fiind că Galaxy Active va avea un ecran OLED.

Cu toate acestea, imaginile și iconografia au fost simplificate și au fost redesenare subtil într-un stil distinct al Google.

În ceea ce privește funcționalitatea, din ceea ce putem culege din aceste randări, cea mai mare schimbare pare a fi funcția continuă de urmărire a ritmului cardiac, care vă va monitoriza și vă va anunța despre orice anomalie a ritmului cardiac.

Galaxy Watch Active poate fi mai mic decât predecesorii săi și poate avea și o baterie mai mică, din păcate (236 în loc de 300 mAh).

Sub capota, acesta va fi alimentat de același procesor din Galaxy Watch – un Exynos 9110 dual-core. În ceea ce privește conectivitatea, smartwatch-ul următor are intenția de a bifa toate casetele standard, Bluetooth 4.2, NFC și Wi -Fi inclus, în timp ce lipsesc o opțiune 3G sau 4G LTE.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!