Samsung Galaxy S10 are o problemă de securitate

Fagship-ul celor de la Samsung, Galaxy S10, necesită să fiți puțin atent atunci când vine vorba de configurarea securității, la utilizarea funcției recunoaștere facială.

În acest moment, puteți să-l păcăliți cu un videoclip despre tine care a fost redat pe un alt telefon sau chiar o fotografie. În cel puțin un caz, chiar și frații au reușit să-l păcălească.

Atât The Verge, cât și Lewis Hilsenteger (Unbox Therapy) au reușit să păcălească tehnologia de recunoaștere a feței a lui Galaxy S10 cu un videoclip redat pe un alt telefon.

În cazul celor din urmă, este folosit în mod intenționat un dispozitiv plin cu amprente și praf etc., la numai câțiva centimetri distanță.

Ar fi trebuit să existe destule indicii acolo – distanța focalizată, rezoluția suficientă pentru a vedea detaliile nivelului pixelilor, caracteristicile statice suprapuse – pentru a arăta că ceva nu este în ordine, dar Galaxu S10 nu a dat atenție la astfel de detalii.

Magazinul italian de tehnologie SmartWorld a reușit să-l păcălească și cu o imagine statică.

Implicit, Galaxy S10 permite setarea „recunoaștere mai rapidă” pentru deblocarea prin recunoașterea feței, care afirmă în mod explicit că scade securitatea pentru o mai mare ușurință, așa că probabil în cele mai multe dintre aceste cazuri funcția era activă (Update: Oamenii de la SmartWorld informează că setarea este dezactivată în testele lor cu fotografia.)

În concluzie dacă aveți un telefon din seria Samsung Galaxy S10 și utilizați recunoașterea facială pentru deblocare, e bine să dezactivați „recunoaștere mai rapidă”.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!