Samsung a dezvăluit joi, în mod neașteptat, noua sa serie de accesorii care pot fi purtate într-o actualizare a aplicației Galaxy Wearable.

Noile accesorii samsung includ earbuds wireless, un smartwatch și o brățară de fitness, deducem din imaginile postate pe pagina de descriere a aplicației Google Play. Dispozitivele detaliate în actualizare sunt așteptate să fie lansate săptămâna viitoare cu Galaxy S10.

Foto: CNET

Aplicația găsită inițial de SamCentralTech, arată un smartwatch de 40 de milimetri, numit Galaxy Watch Active, moștenitorul ceasului sport de la Samsung, Gear Sport, care a fost lansat cu aproape 18 luni în urmă.

De asemenea, pe lista de dispozitive noi se află două brățări fitness aparent numite Galaxy Fit și Fit E. Numele Fit E apare pentru prima dată într-o listă de certificare Bluetooth văzută de The Soul Android luna trecută.

Galaxy S10 – noul smartphone Samsung, va fi lansat miercurea viitoare la evenimentul Samsung Unpacked din 20 februarie. În acest moment, avem informații despre tot ce trebuie să știți despre Galaxy S10, având în vedere cantitatea uluitoare de informații pe care am văzut-o și zvonurile extrem de credibile pe care le-am auzit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here