Samsung dezvăluie din greșeală noi accesorii

Samsung a dezvăluit joi, în mod neașteptat, noua sa serie de accesorii care pot fi purtate într-o actualizare a aplicației Galaxy Wearable.

Noile accesorii samsung includ earbuds wireless, un smartwatch și o brățară de fitness, deducem din imaginile postate pe pagina de descriere a aplicației Google Play. Dispozitivele detaliate în actualizare sunt așteptate să fie lansate săptămâna viitoare cu Galaxy S10.

Foto: CNET

Aplicația găsită inițial de SamCentralTech, arată un smartwatch de 40 de milimetri, numit Galaxy Watch Active, moștenitorul ceasului sport de la Samsung, Gear Sport, care a fost lansat cu aproape 18 luni în urmă.

De asemenea, pe lista de dispozitive noi se află două brățări fitness aparent numite Galaxy Fit și Fit E. Numele Fit E apare pentru prima dată într-o listă de certificare Bluetooth văzută de The Soul Android luna trecută.

Galaxy S10 – noul smartphone Samsung, va fi lansat miercurea viitoare la evenimentul Samsung Unpacked din 20 februarie. În acest moment, avem informații despre tot ce trebuie să știți despre Galaxy S10, având în vedere cantitatea uluitoare de informații pe care am văzut-o și zvonurile extrem de credibile pe care le-am auzit.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!