Samsung Electronics a anunțat ieri că Samsung Galaxy S10 5G va fi disponibil pentru cumpărare în Coreea începând cu 5 aprilie 2019.

Într-un comunicat de presă, Samsung susține că în ultimul deceniu a lucrat îndeaproape cu operatorii de telecomunicații, producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de software pentru a face din 5G o realitate. Și în timp ce rețelele 5G au mers tehnic în Coreea pe 1 decembrie 2018, începând cu această vineri, vor avea și un smartphone capabil să le sprijine.

Modelul Galaxy S10 5G nu este doar un Galaxy S10 cu suport pentru 5G, este un dispozitiv diferit, deși are același design. Acesta este dotat cu un display dinamic AMOLED cu diagonală de 6.7 inchi, cu raport 19:9, 3 camere în spate (ca la modelul S10 +) cu un senzor de adâncime 3D suplimentar, 8 GB de memorie RAM, 256 sau 512 GB de stocare și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare rapidă de 25 W. Acesta ruleaza Android 9 Pie.

Samsung, din păcate, nu a împărtășit prețurile oficiale pentru dispozitivul din Coreea de Sud,  și nici când ar trebui să ne așteptăm ca acesta să sosească în magazine din alte țări.

Galaxy S10 5G va fi disponibil în culorile Majestic Black, Royal Gold, Crown Silver.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here