25.3 C
Brăila
joi, iulie 29, 2021

0724 738 761

Acasă Blog

Reparatii laptop Braila

0
 • Pentru intocmirea corecta si completa a devizului de reparatie pentru un laptop ce prezinta defecte de afisaj, placa de baza, elemente carcasa, este necesar ca acesta sa fie lasat in service pentru diagnosticare.
 • Timp-ul estimativ pentru diagnosticare este intre 12-48 ore (variaza in functie de complexitatea defectului si rata de aglomerare a service-ului)
 • Laptop-ul se lasa in service in baza unui proces verbal de predare-primire
 • Orice echipament are un cod unic de inregistrare cu ajutor caruia, oricand poti vedea online in ce stadiu al reparatiei se afla laptop-ul tau.
 • Majoritatea echipamentelor, sunt reparate intr-un interval de 12-72 ore (variaza in functie de gravitatea defectului,
  disponibilitatea pieselor, rata de aglomerare a service-ului).
 • Dupa ce diagnosticarea a fost finalizata, te sunam in legatura cu defectul laptop-ului si cost-urile aferente reparatiei. Nu se merge mai departe cu reparatia fara acordul tau.
 • In majoritatea cazurilor, dupa diagnosticare si confirmarea devizului, laptop-urile sunt reparate intre-un interval de 2-24 ore (exceptie fac laptop-urile ce necesita piese pe comanda la furnizori externi)
 • Te anuntam noi de indata ce laptop-ul a fost reparat si este gata pentru ridicare.
 • Termenul de garantie al pieselor variaza in functie de starea acestora si furnizorul/producatorul


  Reparatii Telefoane GSM Braila

  0

  Decodari – orice model de telefon! Suna acum 0746 520 626!

  reparatii telefoane braila, service gsm brailaVa oferim o gama variata de servicii: decodari si deblocari telefoane, rescriere soft, update sisteme de operare / soft, instalare meniu in limba romana, instalare sonerii noi, testari etc. Gama de servicii pe care o oferim clientilor nostri este destul de larga, executam reparatii hardware, interventii pe placa de baza, remediere probleme incarcare, semnal, audio, schimbare piese GSM originale, touchscreen, display, LCD, carcasa, tastatura, conectori, butoane volum etc.

  Update software, refacere software, limba romana sau alte limbi preferate pentru aproape orice model GSM, decodare, deblocare cod retea, transfer de date, contacte, agenda, date personale, poze, melodii.

  Service Laptop / Notebook / Tableta PC / Reparatii laptopuri la nivel de componenta.

  Va oferim service pentru toate marcile de laptop-uri:

  • Service HP, Service Dell, Service Acer, Service Asus, Service Toshiba, Service Fujitsu-Siemens, Service IBM-Lenovo, Service Sony, Service Compaq, Service MSI, etc…
  • Service laptop-uri Apple ( orice model ).
  • Diagnosticare laptop primara si complexa.
  • Garantie de 90 zile pentru orice reparatie laptop efectuata in service-ul nostru.
  • Garantia confidentialitatii datelor dumneavoastra.
  • Tarife mici.

  DIAGNOSTICARE GRATUITA !

  Oferim CURATARE GRATUITA la efectuarea unor operatii in service-ul nostru (upgrade memorie, inlocuire HDD, inlocuire placa video etc.)

  Reparatii tablete: Samsung, Apple ( iPad 1, iPad2, iPad3, iPad Mini, iPad Air), Sony, Motorola, Asus, Acer, Eboda, Serioux, Allview, Lenovo, etc.
  Operatii efectuate in service-ul nostru:

  • inlocuire display;
  • inlocuire touchscreen;
  • inlocuire mufe alimentare;
  • resoftare firmware.

  Reparatii sisteme GPS ( Smailo, Evolio, Serioux, Nokia, Mio, Navman, TomTom, Navigon, Garmin )

  • update harti
  • inlocuire acumulatori
  • inlocuire touchscreen / ecran LCD
  • inlocuire mufe incarcare / date
  • update soft

  Inlocuire display / Service laptop / Curatare laptop / Service tablete / sisteme GPS

  Noua ofertă Orange Love

  0

  Vara aceasta, cu noua ofertă Orange Love, clienții din România au noi motive să aleagă pachetele de servicii fix-mobil oferite de Orange, prin intermediul cărora au acces la conţinut TV de top și cel mai bun raport beneficii-preț, în cea mai bună rețea din România.

  Divertisment de neegalat

  Fie că sunt abonați Orange, clienți PrePay sau abonați în altă rețea, cu noua ofertă Orange Love, cu toții se pot bucura de cele mai bune servicii de internet și televiziune, acces la divertisment și conținut de calitate, dar și de nenumărate beneficii și oferte, totul la prețuri competitive.

  Clienții care aleg unul dintre pachetele Orange Love beneficiază de acces inclus timp de 12 luni la cel mai bun conținut, ce include o selecție variată de filme și seriale pe HBO și HBO GO ce pot fi uirmărite atât pe TV cât și pe mobil. Astfel, pentru doar 30 de lei pe lună pentru primele 6 luni, clienții se bucură de internet prin fibră şi televiziune prin cablu cu 113 canale TV dintre care 28 HD și 12 luni acces la HBO și HBO GO.

  Beneficiile Orange de care oricine se poate bucura

  Cu noua campanie este mai simplu ca oricând pentru clienții din alte rețele să profite de performanța și calitatea serviciilor Orange Love. Abonații din alte rețele, care aleg să se porteze la Orange și care optează pentru unul dintre pachetele Orange Love beneficiază de super prețuri pentru Samsung Galaxy A52 5G cu doar 59 euro prin Buy-Back 5G. Acesta este disponibil împreună cu abonamentul Smart 15 ce include internet 5G nelimitat, ideal pentru cei care vor să se bucure de filmele, emisiunile și programele preferate direct de pe mobil de oriunde s-ar afla.

  În plus, prin intermediul acestuia, clienții au acces la rețeaua Orange 5G disponibilă în 15 orașe printre care și București, oraș ce beneficiază de 100% acoperire 5G. Astfel, cu viteze de până la 1.2Gbps și viteze medii de 600 Mbps, rețeaua Orange 5G oferă clienților experiența internetului prin fibră optică, pe mobil.

  La toate aceste beneficii se adaugă și avantajele pachetelor convergente Orange, ce răspund cerinţelor clienților pentru conţinut şi divertisment de calitate, cu servicii de internet prin fibră, televiziune și abonamente de voce, dar și cu 12 luni acces inclus pentru HBO și HBO GO.

  Mai multe informaţii despre oferta Orange Love sunt disponibile pe www.orange.ro/love

  1,110FaniÎmi place
  0AbonațiAbonați-vă