Qualcomm anunță Snapdragon 712

Qualcomm a anunțat Snapdragon 712 Mobile și este o reîmprospătare modestă a chipsetului Snapdragon 710.

Primul chipset din seria 700 a fost Snapdragon 710 lansat în mai, iar Snapdragon 712 este aproape același lucru, dar cu o viteză mai mare. Mai degrabă decât opt nuclee Kryo 360 tactate până la 2.2GHz, Snapdragon 712 are opt nuclee Kryo 360 tactate până la 2.3GHz. 

Acesta include, de asemenea, GPU-urile Adreno 616 și Hexagon 685 DSP, iar cele trei componente se adaugă tehnologiei AI Engine Qualcomm.

Pentru 4G LTE, are un modem Snapdragon X15, oferind viteze de download de până la 800Mbps și viteze de încărcare de până la 150Mbps. Chipset-ul de 10nm vine și cu Spectra 250 ISP.

În afară de viteză, un alt lucru diferit în ceea ce privește Snapdragon 712 este că include și Quick Charge 4+, în timp ce Snapdragon 710 suportă Quick Charge 4. 

Mai mult, adaugă tehnologiile TrueWireless Stereo Plus și Broadcast Audio, pe lângă Qualcomm’s Aqstic audio.

Qualcomm nu a spus când Snapdragon 712 va apărea în telefoane noi, dar din moment ce nu există schimbări majore, ar trebui să fie destul de curând.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!