Prima problema dupa instalarea sistemului de operare pentru un PC este instalarea driverelor  pentru diverse componente hardware . Asta deoarece la cumpararea unui PC sau laptop nu intodeauna primeste un CD cu drivere necesare pentru sistemul de operare pe care doresti sa-l instalezi. Si asa incep cautarile..

Desigur ca driverele pot fi descarcate pentru fiecare componente de pe diferite situri . Acest proces poate dura mai mult , mai ales ca fiecare trebuie instalat manual, rulând fiserul gasit.

Pentru că am văzut lume care încă mai caută astfel de programe, voi face o listă cu programe pentru drivere care pe mine m-au ajutat.

Driver Booster este un program conceput pentru a gasi si a actualiza toate driverele audio, video, USB sau alte dispozitive de pe PC care sunt indispensabile functionarii optime.

Un alt program care îți găsește automat toate driverele este SlimDrivers. Acesta nu l-am folosit însă am citit despre el că își face bine treaba plus că am și câțiva prieteni care îl folosesc în astfel de cazuri. Mai mult decât atât, acesta este gratuit așa că merită încercat.

3DChip este un soft de dimensiuni reduse, gratuit și ușor de utilizat cu ajutorul căruia doar apăsând câteva click-uri vei găsi toate driverele pentru calculatorul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here