Probleme majore: Mozilla oprește update-ul automat la Firefox65

 

Mozilla a oprit acum distribuirea automată a celei mai recente actualizări Firefox. Există o problemă de compatibilitate cu programele antivirus și certificatele acestora. Ca rezultat, mulți utilizatori nu au putut accesa toate paginile web.

Compania a lansat cu câteva zile în urmă, pe 29 ianuarie 2019, Firefox 65.0 pentru toate sistemele de operare suportate.

Bug1523701 a fost raportat acum trei zile pe site-ul de urmărire a defectelor Mozilla. Utilizatorul a raportat că nu mai este posibil să se conecteze la site-uri care utilizează Firefox după ce a fost actualizat la noua versiune a browserului.

Ghacks

S-a constatat rapid că unele soluții antivirus de pe Windows, cu referire directă la Avast și AVG, cauzează problema în Firefox 65.0.

Mozilla a decis să oprească distribuirea actualizării pe Windows. Utilizatorii Windows nu vor mai fi actualizați la Firefox 65.0 automat până când problema nu va fi rezolvată. Cu toate acestea, este posibil să descărcați programul de instalare pentru a actualiza manual Firefox.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!