Mozilla a oprit acum distribuirea automată a celei mai recente actualizări Firefox. Există o problemă de compatibilitate cu programele antivirus și certificatele acestora. Ca rezultat, mulți utilizatori nu au putut accesa toate paginile web.

Compania a lansat cu câteva zile în urmă, pe 29 ianuarie 2019, Firefox 65.0 pentru toate sistemele de operare suportate.

Bug1523701 a fost raportat acum trei zile pe site-ul de urmărire a defectelor Mozilla. Utilizatorul a raportat că nu mai este posibil să se conecteze la site-uri care utilizează Firefox după ce a fost actualizat la noua versiune a browserului.

Ghacks

S-a constatat rapid că unele soluții antivirus de pe Windows, cu referire directă la Avast și AVG, cauzează problema în Firefox 65.0.

Mozilla a decis să oprească distribuirea actualizării pe Windows. Utilizatorii Windows nu vor mai fi actualizați la Firefox 65.0 automat până când problema nu va fi rezolvată. Cu toate acestea, este posibil să descărcați programul de instalare pentru a actualiza manual Firefox.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here