Huawei este în prezent cel de-al doilea mare producător de smartphone-uri din lume, dar, spre deosebire de principalii săi rivali ai pieței Android (Samsung și Xiaomi), încă nu a intrat pe piața TV.

Potrivit unui raport al mass-media chineze, compania a hotărât în cele din urmă să lanseze primul său televizor. Se pare că un lider al lanțului de aprovizionare a confirmat că gigantul chinez va anunța oficial primul său TV Huawei luna viitoare.

Potrivit sursei, noile produse nu vor fi doar televizoare simple, ci vor fi un fel de hub-uri  cu caracteristici sociale și de jocuri speciale. Și în era jocurilor în cloud și a televizoarelor inteligente, acest lucru ar fi perfect. Dar televizoarele viitoare nu se vor concentra doar pe caracteristicile software-ului: în conformitate cu raportul, acestea vor fi echipate cu camere duale. Camerele incluse pe cadru vor fi utilizate pentru chat-uri și streaming.

Televizoarele Huawei se spune că vin în variante cu diagonale de 55 și 65 inchi și afișajul este așteptat să fie fabricat de BOE și Shenzhen China Star Optoelectronics.

Se pare că cei mai importanți producători de smartphone-uri au înțeles cât de importante sunt televizoarele în lumea hi-tech din zilele noastre și vor să vizeze și cucerirea pieței TV. Într-adevăr, chiar și OnePlus plănuiește lansarea unui televizor.

Ați cumpăra un TV produs de Huawei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here