Sony Xperia XZ4 preț, dată lansare și specificații

 

Nu va fi lansat oficial până la 25 februarie, însă specificațiile pentru noul telefon mobil al Sony se cunosc. Iată ce știm despre Sony Xperia XZ4.

Sony Xperia XZ4 specificații

Zvonurile despre viitorul Xperia XZ4 nu lasă prea mult loc imaginației și includ o baterie gigantica de 4.400 mAh ce va alimenta procesorul Snapdragon 855, 6GB RAM, 128 GB memorie de stocare și un slot microSD.

Cu un nivel de protecție IP65 / IP68 Xperia XZ4 va rula Android Pie, cantareste 191g și măsoară 167x72x8.2mm, va fi disponibil în Black, Silver, Blue și Deep Purple.

Când va fi lansat?

Cei de la TechAdvisor anticipează că în concordanță cu ciclul de actualizare de șase luni al liniei XZ, XZ4 va fi lansat în februarie 2019 la Mobile World Congress.

Cât va costa?

E posibil ca Sony să păstreze prețurile sale relativ competitive la telefonul următor. Xperia XZ3 sa vândut pentru 699 de lire sterline în Marea Britanie, deși a avut un preț destul de mare în SUA, de 900 USD.

Credem că Sony va păstra prețul modelului XZ4 de aproximativ 699 de lire sterline, deși ar putea ajunge până la 749 de lire sterline.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!