Samsung Galaxy A60 ar putea fi alternativa la Galaxy S10

Specificațiile și caracteristicile lui Samsung Galaxy A60 s-au scurs pe Internet – și, dacă sunt exacte, ne dau prima impresie asupra dispozitivului.

Poze publicate de SlashLeaks oferă o scurtă privire asupra caracteristicilor lui Samsung Galaxy A60. Dacă aceste specificații sunt adevărate, A60 va fi o competiție puternică pentru telefoanele Samsung Galaxy S10, telefonul mobil având câteva caracteristici avansate.

Telefonul va rula cel mai probabil pe Android 9 Pie, cu noul UI al celor de la Samsung, și va fi disponibil în două versiuni (6GB sau 8GB RAM)cu 128GB stocare. Procesorul telefonului este un Snapdragon 6150, iar bateria va fi de 4.500mAh. 

Galaxy A60 ar urma să aibă o cameră frontală de 32MP şi  o cameră triplă pe spate (32/5/8 MP). Cea de 32MP va fi cea principală, cu cea de 5MP acţionând ca un senzor de adâncime. Camera de 8MP va fi utilizată în fotografiile ultra-wide.

Conform informațiilor, modelul Samsung Galaxy A60 va veni și cu un senzor de amprentă digitală în ecran, o caracteristică care lipsește de la Galaxy S10e, cel mai ieftin din gama S10.

Gama Galaxy a fost, în mod tradițional, o alternativă mai accesibilă față de gama de modele Galaxy S, așa că nu ne așteptăm ca prețurile pentru telefoanele Galaxy A să fie apropiate de cele ale telefoanelor Galaxy S. Galaxy A50 costa între 250 de euro în India, iar modelul A60 arată o ușoară creștere în ceea ce privește specificațiile, deci prețul posibil va fi cu puțin mai mare.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!