PIQO cel mai mic proiector HD din lume

Proiectorul HD Piqo se conectează wireless la dispozitivele dvs. sau direct prin HDMI sau USB, transformându-l într-un dispozitiv accesibil, portabil și puternic.

Deși se află în faza de prototip pe Indiegogo, promite mult și a reușit să strângă până acum aproape 1,5 milioane de dolari.

Dispunând de funcții cum ar fi  WiFi, Bluetooth, difuzoare integrate Hi-Fi, oglindirea ecranului, spațiul de stocare offline și peste 50 de ore de viață a bateriei, veți putea să vă bucurați de o experiență full HD oriunde.

Proiector HD Piqo

Proiectorul Piqo suportă formate video de până la 1080p HD pentru cea mai clară imagine pe care ați văzut-o vreodată de la un proiector.

Cu 200 de lumeni, Piqo este un gadget ce depășește celelalte mini-proiectoare de pe piață cu luminozitate superbă a imaginii și niveluri de contrast și claritate fără egal, astfel încât fiecare scaun este cel mai bun loc în casă.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!