Popularul producator de ceasuri Fossil intra intr-un parteneriat cu Google. Compania a anuntat ca gigantul american va plati 40 de milioane de dolari pentru drepturile sale intelectuale.

Fossil spune ca cei de la Google au cumparat o noua tehnologie smartwatch pe care o dezvolta in acest moment, fara sa specifice clar despre ce este vorba.

„Adăugarea tehnologiei și a echipei Fossil Group la Google demonstrează angajamentul nostru față de industria de accesorii inteligente, permițând un portofoliu divers de smartwatch-uri și sprijinind nevoile în continuă evoluție ale consumatorului in miscare”, a declarat Stacey Burr, vicepreședintele echipei Google Wear.

Acordul de 40 de milioane de dolari este o afacere importantă pentru investițiile viitoare ale Google pe platforma Wear OS. Dispozitivele Google Wear OS sunt în mod evident în urma Apple Watch și, probabil, afacerea va ajuta Google să avanseze. Compania se crede că lucrează la propriile smartwatch-uri propulsate de sistemul de operare Wear OS, iar această tehnologie nouă, construită în prezent de Fossil, ar putea juca un rol imens în succesul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here