Parteneriat UniCredit și Digi Mobil

UniCredit Consumer Financing IFN SA încheie un parteneriat cu Digi Mobil, prin care oferă posibilitatea clienților operatorului de comunicații electronice să opteze pe loc pentru achiziționarea unui telefon în 24 de rate egale, fără dobândă și cu zero comision. Creditarea la FIX este disponibilă în toate punctele de vânzare Digi din România.

„Prin parteneriatul cu Digi Mobil, vrem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a alege ușor și rapid produsele care contează pentru ei, oriunde s-ar afla. La alegerea Creditării la FIX în orice punct de vânzare Digi Mobil din țară, clienții noștri pot beneficia de un credit avantajos cu zero dobândă și zero comision pentru orice telefon din ofertă, pentru produse de până la 4.500 de lei”, a declarat Septimiu Postelnicu, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

”Lansate în 2007, serviciile de comunicații electronice mobile Digi Mobil au evoluat continuu. Investițiile realizate în dezvoltarea rețelei mobile a grupului Digi | RCS & RDS au menținut pe un trend ascendent atât numărul de abonați, cât și nivelul acoperirii populației din România (99% acoperire 3G și peste 61% acoperire 4G). Avem o prezență consistentă în teritoriu, cu peste 400 puncte de vânzare, ceea ce ne oferă avantajul proximității față de piață, indiferent că vorbim de mediul urban sau de cel rural”, a declarat Ovidiu Bejan, director Comercial Digi Mobil. 

Clienții care aleg Creditarea la FIX în punctele de vânzare Digi Mobil vor beneficia de o serie de avantaje, precum împrumuturi începând de la 300 și până la 4.500 de lei, achiziționarea aparatelor în 24 de rate egale, fără dobândă (rate incluse în factura Digi Mobil) și zero comision de administrare și de acordare a creditului.

Oferta de creditare UniCredit Consumer Financing se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani, respectiv între 25 și 55 de ani în cazul navigatorilor (cu excepția navigatorilor brevetați, pentru care vârsta maximă este de 60 de ani – vârsta până la care creditul trebuie să fie rambursat în întregime), cu minimum 6 luni vechime totală în câmpul muncii, din care minimum 3 luni la actualul angajator și cu venit minim de 450 de lei.

Exemplu reprezentativ de calcul: în cazul produsului Creditarea la FIX, pentru o valoare totală a creditului de 1.440 de lei pe 24 de luni: rata anuală a dobânzii (fixă) 0%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 60 de lei, valoarea totala plătibilă 1.440 de lei, DAE 0%.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!