Orange Money lanseaza un card vertical si noi modalitati de plata contactless

Orange Money anunță introducerea unui card de debit Visa contactless, fizic și virtual, plata cu telefonul prin tehnologia NFC. Acceptă plata și cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Clienții Orange pot să deschidă contul Orange Money și să solicite un card de debit direct din aplicația Orange Money sau dintr-unul din cele peste 630 de magazine Orange din țară.

Serviciul Orange Money este o alternativă digitală a serviciilor bancare tradiționale, simplă și cu o interfață intuitivă. Clienții Orange pot efectua rapid de pe telefon orice operațiune tipică unui cont bancar:

  • plata facturilor de utilități
  • transferul de bani instantaneu prin intermediul numărului de telefon sau către/din orice IBAN din România
  • reîncărcarea cartelelor Orange
  • alimentarea contului prin intermediul unui alt card bancar salvat în aplicație.

“Lansarea de astăzi marchează un pas important în dezvoltarea serviciilor financiare mobile inovatoare pentru clienții Orange. Prin îmbinarea noilor soluții high-tech cu produsele financiare, ne propunem să oferim servicii simple, sigure și ușor accesibile, pentru a fi alături de clienți și familiile acestora în orice moment.” a declarat Haris Hanif, CEO în cadrul Orange Money România.

Carduri de debit virtuale și fizice

Clienții pot alege între un card de debit Visa Clasic sau card de debit Visa Platinum, ambele putând fi folosite atât național, cât și internațional.

Prin intermediul aplicației mobile Orange Money, clienții pot:

  • să vizualizeze datele cardului virtual iar cumpărăturile pe Internet pot fi astfel realizate fără a mai utiliza datele de pe cardul fizic
  • să administreze instantaneu limitele cardului pentru utilizarea acestuia pentru plăți la magazine, pe internet sau pentru retrageri de numerar la ATM
  • să reseteze PIN-ul cardului din aplicație
  • să blocheze și să deblocheze cardul instantaneu, din aplicație

Cardul de debit Visa Classic este primul astfel de card cu design vertical din România.

Plăți contactless cu smartphone-ul sau smartwatch-ul

Clienții Orange Money, utilizatori de telefon cu sistem de operare Android cu tehnologia NFC, pot să efectueze plăți cu telefonul la orice POS contactless, oriunde în lume, prin înrolarea cardului Orange Money în aplicația mobilă Orange Pay.

Orange Pay
Orange Pay

Pentru plata cu telefonul trebuie activată opƫiunea de plată prin NFC şi selectarea aplicației Orange Pay ca serviciu de plată prestabilit.

Atât utilizatorii de telefon cu sistem de operare Android, cât și cei cu iOS pot să efectueze plăți cu smartwatch-urile Fitbit sau Garmin, compatibile cu tehnologia NFC, prin înrolarea cardului Orange Money în aplicația Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Pentru autorizarea unei plăƫi cu telefonul sau ceasul este necesară deblocarea ecranului telefonului, pentru plata cu telefonul, sau tastarea codului PIN al ceasului, pentru plata cu ceasul.

Totodată, clienții care solicită în lunile următoare un card de debit Orange Money vor avea inscripționat pe acesta statutul de „Founder Member”, care oferă acces la beneficii precum 10% cash back la plata facturilor Orange sau reîncărcarea cartelelor PrePay Orange. De asemenea, clienții Founder Member vor avea reducere de 20% pentru smartwatch-urile cu funcție NFC, modelele Fitbit Ionic sau Versa, precum și pentru Garmin Vivoactive3 Music.

 Pentru mai multe detalii despre serviciile Orange Money accesați pagina https://www.orange.ro/money/

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!