Oppo anunță că noul său sub-brand Reno, va lansa primul său smartphone în China pe 10 aprilie

0
270

Astăzi, vicepreședintele Oppo, Shen Yiren, a anunțat un nou sub-brand pentru smartphone-uri – Oppo Reno. Sigla mărcii a fost de asemenea dezvăluită, utilizează culori vii, sugerând că sub-brandul ar putea fi concentrat asupra tineretului.

De asemenea, producătorul de smartphone-uri din China a anunțat, de asemenea, că primul smartphone al lui Oppo Reno va fi lansat pe 10 aprilie în China.

Recent, Oppo a dezvăluit că compania va lansa un smartphone nou în aprilie. Deoarece numele telefonului nu a fost dezvăluit, exista posibilitatea ca smartphone-ul următor să fie smartphone-ul Reno, care se așteaptă să aibă un design diferit fata de smartphone-urile Oppo anterioare.

El a arătat, de asemenea, că smartphone-ul va fi alimentat de cel mai recent și cel mai puternic procesor de la Qualcomm – Snapdragon 855. În departamentul de camere, smartphone-ul va veni cu tehnologia de zoom optic 10x, prezentată de companie la Mobile World Congress 2019 în Barcelona, Spania.

În plus, Shen Yiren a confirmat, de asemenea, că dispozitivul va fi alimentat de o baterie de 4.065 mAh. În timp ce nu a menționat nimic referitor la suportul de încărcare rapidă, ne-am aștepta ca smartphone-ul să aibă o tehnologie puternică de încărcare rapidă.

Anterior, el a confirmat că smartphone-ul, care va fi lansat în aprilie, va avea mai mult de un milion de unități în stoc. El a mai adăugat că compania se va strădui să păstreze jack-ul pentru căști de 3,5 mm pe smartphone-urile lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here