OnePlus ironizează pe Twitter compania  Apple, după ultimul raport al Counterpoint Research, care arată că pe sectorul premium de smartphone-uri din India au depășit Apple.

Firma de cercetare a publicat recent raportul trimestrial de analiză a pieței pentru India, care acoperă cifrele de vânzări și livrări pentru producătorii de smartphone-uri. Potrivit raportului, OnePlus a reușit să înregistreze o cotă de 36% din piața smartphone-urilor premium din India pentru Q4 2018. Acesta este cel de-al treilea trimestru consecutiv în care compania a condus transporturile de pe piață.

CounterPointResearch

Apple, Samsung și OnePlus au împreună 92% din piața smartphone-urilor premium din India. Vânzările globale ale Apple au scăzut cu 25% față de anul precedent, datorită prețului mărit la noile modele.

OnePlus întrebă Siri care este telefonul premium cel mai vândut în India.

Pentru a sărbători victoria, OnePlus a postat un tweet în care întrebă asistentul virtual Apple, Siri, care este cel mai bine vândut smartphone premium din India. Având în vedere că principalul lor concurent este Samsung, ne-am imagina că OnePlus ar fi vrut să-l cheme pe Bixby în schimb!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here