În luna august a anului trecut, OnePlus a anunțat că a încheiat o înțelegere reciproc avantajoasă cu T-Mobile, care va lansa OnePlus 6T și telefoanele ulterioare prin rețeaua americană.

Vânzarea de smartphone-uri pe piața americană depinde în mare măsură de firmele de telecomunicații. Deci, mișcarea a fost una impresionantă și rezultatele au început să se vadă.

Potrivit unui raport al Companiei Internaționale de Date (IDC), care figurează într-un comunicat de presă oficial al OnePlus, aceasta se situează printre primii cinci furnizori de telefoane inteligente de ultimă generație în al patrulea trimestru din 2018, în SUA.

O mare parte din acest succes se datorează lui OnePlus 6T care a fost lansat în al patrulea trimestru. Se pare că OP6T sa vândut foarte bine în SUA în perioada octombrie-decembrie. Pentru o companie care are abia 5 ani în industrie, este o realizare. De asemenea, acest lucru se întâmplă în fața unei scăderi a vânzărilor globale de smartphone-uri.

Din păcate, OnePlus nu și-a dezvăluit cota de piață pe segmentul high-end, dar credem că este mare, dacă a dus compania în primele cinci mărci din Q4 2018. Cifrele ar putea fi chiar mai mari, dar OnePlus 6T nu a fost disponibil întregul trimestru, la fel ca OP6, care a obținut o mulțime de comentarii pozitive.

În cazul în care vă întrebați care sunt restul de patru mărci, nu se știe încă, dar nu există nici o îndoială că Apple și Samsung ocupă primele două loturi. Google și LG sunt incluse, de asemenea, printre primii 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here