OnePlus 6T trimite OnePlus în top 5

În luna august a anului trecut, OnePlus a anunțat că a încheiat o înțelegere reciproc avantajoasă cu T-Mobile, care va lansa OnePlus 6T și telefoanele ulterioare prin rețeaua americană.

Vânzarea de smartphone-uri pe piața americană depinde în mare măsură de firmele de telecomunicații. Deci, mișcarea a fost una impresionantă și rezultatele au început să se vadă.

Potrivit unui raport al Companiei Internaționale de Date (IDC), care figurează într-un comunicat de presă oficial al OnePlus, aceasta se situează printre primii cinci furnizori de telefoane inteligente de ultimă generație în al patrulea trimestru din 2018, în SUA.

O mare parte din acest succes se datorează lui OnePlus 6T care a fost lansat în al patrulea trimestru. Se pare că OP6T sa vândut foarte bine în SUA în perioada octombrie-decembrie. Pentru o companie care are abia 5 ani în industrie, este o realizare. De asemenea, acest lucru se întâmplă în fața unei scăderi a vânzărilor globale de smartphone-uri.

Din păcate, OnePlus nu și-a dezvăluit cota de piață pe segmentul high-end, dar credem că este mare, dacă a dus compania în primele cinci mărci din Q4 2018. Cifrele ar putea fi chiar mai mari, dar OnePlus 6T nu a fost disponibil întregul trimestru, la fel ca OP6, care a obținut o mulțime de comentarii pozitive.

În cazul în care vă întrebați care sunt restul de patru mărci, nu se știe încă, dar nu există nici o îndoială că Apple și Samsung ocupă primele două loturi. Google și LG sunt incluse, de asemenea, printre primii 5.

Latest articles

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Digi lansează a doua generație a telefoanelor marcă proprie K2,R2 și C2

Grupul Digi, RCS&RDS a prezentat la Go Tech World 2019 noua generație de terminale marcă proprie Digi C2 și Digi R2, disponibile...
41,5k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here