Începând cu luna aprilie clienții Orange se pot bucura de noi beneficii odată cu lansarea noului portofoliu de abonamente. Acesta oferă abonaților Orange bonusuri de internet de până la 80 GB, dar și reduceri speciale și posibilitatea achiziționării în rate a celor mai noi smartphone-uri.

Clienții care optează pentru abonamentele Orange Me Start fără telefon au acum parte de bonusuri de internet care încep de la 30 GB pe lună pentru abonamentul de 9 euro și pot ajunge până la 80 GB bonus pe lună. Bonus-urile de internet se acordă lunar pe toată durata contractului și sunt valabile atât pentru clienții noi, cât și pentru cei care își reînnoiesc abonamentele. În plus, clienții Orange Me Start au acces mai ușor la cele mai noi dispozitive mobile prin sistemul de rate direct pe factură.

Ce schimbări aduc noile abonamente Orange?

Noul portofoliu de abonamente aduce beneficii importante și pentru clienții care aleg abonamentele Orange Me. Clienții loiali care optează pentru abonamente începând cu 11 euro beneficiază de prețuri atractive la cumpărarea unui nou telefon. Fie că își prelungesc abonamentele sau optează pentru unele noi, aceștia se vor bucura de preturi reduse și avantaje multiple.

Alături de aceste beneficii, clienții Orange PrePay cu vechime de minimum un an în rețea au și mai multe motive să aleagă unul din noile abonamente Orange. Cei care aleg să migreze de la PrePay la abonament vor beneficia de reduceri suplimentare la cumpărarea unui nou telefon.

În plus, toți clienții se bucură de beneficii incluse în roaming pentru abonamentele începând cu 11 euro.

Antreprenorii și micii întreprinzători au la dispoziție noile abonamente Orange Pro începând de la 7 euro/lună, dintre care pot alege varianta potrivită activității desfășurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, naționale și în roaming, iar în plus, pentru abonamentele începând cu 14 euro/lună, clienții loiali beneficiază de prețuri speciale la telefonul dorit.

„Am pornit de la nevoia clienților de comunicare și dorința lor de a fi mereu conectați. De aceea, noile abonamente fac cu adevărat accesibil internetul 4G de mare viteză, răsplătesc loialitatea și oferă acces facil la serviciile celei mai bune rețele din România, o reșea pentru toți românii.”, a declarat Yves Martin, Orange Chief Marketing Officer.

Noua ofertă PrePay Orange

Orange lansează noua ofertă PrePay, cu opţiuni care răspund nevoii clienţilor de a fi mereu conectaţi, oferind mai mult internet mobil, dar şi libertatea de a face cadou bonusuri celor dragi.

Clienţii Orange care activează orice opţiune PrePay de minim 6 euro credit din contul My Orange vor fi automat recompensaţi cu 50GB internet bonus şi au posibilitatea să acorde acelaşi bonus oricărui alt prieten care este client Orange PrePay. Utilizatorii care aleg să activeze una din noile opţiuni PrePay de minim 6 euro prin altă metodă decât cea online se vor bucura de 30GB.

Bonusurile de internet devin disponibile imediat după activarea unei opţiuni şi pot fi folosite 30 de zile de la activare.

Oferta PrePay aduce beneficii suplimentare şi celor care îşi doresc mai multe resurse în roaming. Astfel, aceştia pot opta pentru o nouă opţiune de 12 euro credit, care oferă, pe lângă resurse în roaming SEE, şi beneficii disponibile în alte 6 ţări: Australia, China, Elveţia, Israel, Moldova şi SUA. În plus, opţiunea de 10 euro credit se poate activa acum exclusiv online din contul My Orange.

Mai multe informaţii despre noua ofertă Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/prepay

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here