O nouă versiune Gmail pentru mobil

După modificările aduse la versiunea web, a venit rândul aplicației Gmail pentru mobil, cu o interfață luminoasă update-ul este acum disponibil tuturor utilizatorilor de dispozitive Android printr-o actualizare din Magazinul Google Play.

Actualizarea aduce noi elemente de design precum fontul companiei Google Sans (adică „pixel”), o nouă bara de căutare care va sta în partea de sus a ecranului și am scăpat de meniul roșu al aplicației. Google a curățat un pic, de asemenea, designul general, astfel încât lucrurile să arate mai puțin aglomerate.

Funcțiile noi pe telefonul mobil, cum ar fi notificările cu prioritate ridicată, vă pot notifica mesaje importante pentru a vă ajuta să rămâneți focalizați. În plus, Gmail va începe să sugereze când să vă dezabonați de la buletine de știri sau oferte de care nu vă mai pasă.

Gmail functia mesaje importante

Și s-ar putea să observați noi avertismente în Gmail care vă atenționează când apare e-mail potențial riscant.

Gmail avertizare mesaj periculos

În cele din urmă, un nou mod confidențial vă permite să eliminați opțiunea de a redirecționa, copia, descărca sau imprima mesaje – utile atunci când trebuie să trimiteți informații delicate prin e-mail, cum ar fi declarația fiscală sau documente confidențiale. De asemenea, puteți expedia un mesaj după o anumită perioadă de timp, pentru a vă ajuta să rămâneți în controlul informațiilor dvs.

Gmail, mesaj confidential

În ciuda interfeței noi, este încă Gmail și ar trebui să funcționeze la fel de bine ca și aplicația Gmail. Actualizarea este disponibilă astăzi pentru toți utilizatorii de Android și ar trebui să vină în curând și pentru utilizatorii iOS.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!