După modificările aduse la versiunea web, a venit rândul aplicației Gmail pentru mobil, cu o interfață luminoasă update-ul este acum disponibil tuturor utilizatorilor de dispozitive Android printr-o actualizare din Magazinul Google Play.

Actualizarea aduce noi elemente de design precum fontul companiei Google Sans (adică „pixel”), o nouă bara de căutare care va sta în partea de sus a ecranului și am scăpat de meniul roșu al aplicației. Google a curățat un pic, de asemenea, designul general, astfel încât lucrurile să arate mai puțin aglomerate.

Funcțiile noi pe telefonul mobil, cum ar fi notificările cu prioritate ridicată, vă pot notifica mesaje importante pentru a vă ajuta să rămâneți focalizați. În plus, Gmail va începe să sugereze când să vă dezabonați de la buletine de știri sau oferte de care nu vă mai pasă.

Gmail functia mesaje importante

Și s-ar putea să observați noi avertismente în Gmail care vă atenționează când apare e-mail potențial riscant.

Gmail avertizare mesaj periculos

În cele din urmă, un nou mod confidențial vă permite să eliminați opțiunea de a redirecționa, copia, descărca sau imprima mesaje – utile atunci când trebuie să trimiteți informații delicate prin e-mail, cum ar fi declarația fiscală sau documente confidențiale. De asemenea, puteți expedia un mesaj după o anumită perioadă de timp, pentru a vă ajuta să rămâneți în controlul informațiilor dvs.

Gmail, mesaj confidential

În ciuda interfeței noi, este încă Gmail și ar trebui să funcționeze la fel de bine ca și aplicația Gmail. Actualizarea este disponibilă astăzi pentru toți utilizatorii de Android și ar trebui să vină în curând și pentru utilizatorii iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here